Project Manager

Har du teknisk indsigt og evnen til at lede omfattende projekter og inspirere dine kollegaer? Som Project Manager får du en central rolle i forretningsudviklingen i Skamol, der er verdensførende inden for isoleringssystemer.

Store projekter fra A-Z

Du er en del af Project Management Office i Skive med reference til CIO & Head of Supply Chain. Afdelingen varetager større projekter, som understøtter en kontinuerlig udbygning og optimering af produktionsanlæggene på Skamols 4 fabrikker.

Projekterne har en typisk løbetid på mellem 3 måneder og 2 år og med budgetter på DKK 1-80 mio. eller med direkte relevans for virksomhedens overordnede strategiplan og vækstambitioner.

Som Skamols nye Project Manager er det din fornemste opgave at styre dine projekter helt i mål, i tæt samarbejde med stakeholders bestående af dygtige og højtspecialiserede kolleger, ledergruppen og eksterne samarbejdspartnere.

Mange af Skamols projekter hører under kapacitetsudvidelse eller energioptimeringer og dermed også implementering af større maskindele til produktionsflowet.

Dine ansvarsområder er dermed:

  • Identifikation og modning af fremtidige projekter, herunder projektdesign.
  • Kravspecifikation og dokumentation af udstyr mm.
  • Kontraktforhandling ved indkøb relateret til projekter
  • Kommunikation med eksterne samarbejdspartnere
  • Træning og motivation af øvrige projektdeltagere
  • Forbedring og standardisering af fabrikkernes processer

Skamol har tre fabrikker omkring Skive og en fabrik i Polen, hvorfor rejser i og udenfor Danmark må forventes i et mindre omfang.

Din daglige base er på kontoret i Skive.

Teknisk profil med de rette projektstyringsværktøjer

Måske er du teknisk uddannet, men dette er ikke afgørende. Det vigtigste er at du har en teknisk baggrund, solid projektledelseserfaring og demonstreret track record – gerne fra en større produktionsvirksomhed fra procesindustrien.

Vi leder efter dig, der:

  • Er certificeret i IPMA, PRINCE2 eller tilsvarende
  • Har solid erfaring med Excel og gerne PowerPoint
  • Taler og skriver engelsk på højt niveau.

Har du også erfaring med 3D-tegninger og tegneprogrammer, er du foran på point.

Som person er du en holdspiller med et internationalt mindset. Du går analytisk og detaljeorienteret til værks og formår at bryde komplekse projekter ned i mange små milepæle og formidle disse til relevante stakeholders. Det er vigtigt, at du er god til at kommunikere på alle niveauer, særligt når du skal implementere projekterne og formidle processen.

Indflydelse, dedikerede kollegaer og godt arbejdsmiljø

Skamol benytter professionelle projekt- og timestyringsprogrammer og har en meget velfungerende infrastruktur. Din hverdag veksler mellem projektdesign, planlægning og praktisk on-site udførsel.

Med Skamol som arbejdsplads er du garanteret faglig sparring og personlig udvikling. Du bliver en del af en kultur, der bærer præg af et højt ambitionsniveau, ordentlighed, fleksibilitet og en uformel omgangstone.

Søg stillingen