Tværfaglig projektleder med indblik i byggeprocesser

Vil du være med til den grønne omstilling? Motiveres du af at systematisere og skabe overblik og samtidig være kundens dialogpartner i primært planlægningsfasen af nye miljørigtige energiløsninger til virksomheder?

Tovholder på solcelleprojekter

Som tværfaglig projektleder i forbindelse med nye grønne energiløsninger, primært solcelleanlæg, får du blandt andet ansvaret for at skabe overblikket over planlagte og igangværende solcelleprojekter. Du har kontakten til myndighederne og kommunikerer direkte med kunden. Dit primære fokus bliver på opgaver fra ordretidspunkt og til opførelsen af solcelleprojekterne igangsættes.

Det bliver dit ansvar at sikre fremdriften i projekterne efter ordren er indgået. Det indeholder blandt andet intern koordinering samt opfølgning på eksterne samarbejdspartnere i samarbejde med de enkelte fagansvarlige. Den overordnede projektplan vil være placeret hos dig, og du vil være ansvarlig for løbende opfølgning.

Dine arbejdsopgaver bliver desuden:

  • at være den primære kontakt til kunden, herunder løbende status og dialog vedr. tidsplan

  • at oprette og afslutte byggesager og at sikre den nødvendige myndighedsgodkendelse

  • at oprette sager hos rådgivende ingeniør (eksternt firma som bl.a. har ansvaret for statiske beregninger) samt løbende dialog og opfølgning

  • at være tovholder på NRGreen´s projektstyringsværktøj

  • eventuel besigtigelse/opmåling hos kunden og eventuel deltagelse i afleveringsforretning.

Der er en høj grad af fleksibilitet i jobbet, og din primære arbejdsplads bliver på hovedkontoret i moderne lokaler i Nærum. Du får reference direkte til den tekniske direktør i virksomheden.
Stillingen er nyoprettet.

Byggeteknisk baggrund og god kommunikator

Din baggrund kan være mangeartet, men måske er du tømrer, bygningskonstruktør, bygningsingeniør eller noget helt andet, hvor du har fået god forståelse for bygningskonstruktioner. Du har erfaring med byggeriets forskellige faser, specielt med fokus på planlægningsdelen og myndighedernes rolle i denne fase. Derudover har du et godt indblik i tagkonstruktioner, så du allerede har en basisviden for at kunne kommunikere med de rådgivende ingeniører, som er tilknyttet projekterne.

Som person er du udadvendt, struktureret, nysgerrig, samarbejdsvillig og parat til et job i en virksomhed i vækst.

Du er vant til at arbejde med IT, herunder Microsoft Office-pakken.

Du er dygtig til at formulere dig på dansk, såvel mundtligt som skriftligt.

Drevet af at skabe miljørigtige energiløsninger til gavn for klimaet og det danske erhvervsliv

NRGreen er i positiv vækst og tilbyder denne nyoprettede stilling til en person, som vil være med til at implementere en bæredygtig klimaplan i Danmark. De benytter i høj grad eksterne samarbejdspartnere, såvel indenfor tekniske beregninger og i forbindelse med den praktiske montage af solcelleanlæggene.

NRGreen har knap 20 medarbejdere og er meget stærkt funderet indenfor det eltekniske.

NRGreen tilbyder fleksibilitet i ansættelsen og har fokus på work-life-balance.

Du tilbydes en konkurrencedygtig lønpakke inkl. tilbud om pensionsordning (valgfrit), sundhedsforsikring og frokostordning.

Søg stillingen