Instruktør til Kingspan LOGSTOR Academy

Kingspan LOGSTOR leder lige nu efter en dygtig formidler, der kan blive en del af deres skarpe instruktørteam i Løgstør. Så drømmer du om at undervise i en branche, der er med til at skabe fremtiden? Nu har du muligheden for at blive en del af en international vækstvirksomhed, der er markedsledende på deres felt!

Teknisk undervisning, der sikrer den bedste kvalitet

Som instruktør ved Kingspan LOGSTOR Academy uddanner og certificerer du alle, der designer, håndterer, monterer og servicerer deres rørsystemer, i samarbejde med dine tre erfarne kollegaer. En optimal montage sikrer, at forsyningen til fjernvarme-forbrugerne lever op til tidens krav. Det er vigtigt, at hver enkelt komponent i rørsystemet håndteres og monteres korrekt – det tjener intet formål, at de præisolerede rør er markedets bedste, hvad angår varmetab og levetid, hvis installation af mufferne ikke har samme høje kvalitet.

Dine primære arbejdsopgaver bliver derfor:

  • Afholdelse af kurser i anvendelse og installation af Kingspan LOGSTORs produkter
    • Kurserne afholdes primært i Danmark men lokationer i udlandet kan forekomme.
  • Forberedelse af kurser; fremstilling af rør/emner til kurser, bestilling af materialer til kurser mv.
  • Oprydning, opfølgning og evaluering.

En mindre del af dit arbejde vil bestå af udviklingsprojekter, teknisk support til montører samt at servicere og rådgive kunder.

Udadvendt og teknisk stærk profil

Du har en relevant håndværksmæssig baggrund. Du har lysten og evnen til at undervise, og evner at lære fra dig på en energisk og troværdig måde.

Du mestrer dansk, og er i stand til at gennemføre undervisning på engelsk. Kan du begå dig på tysk, er det en fordel men ikke et krav. Du kan anvende Microsoft Office pakken på brugerniveau.

Som person:

  • kommunikerer du i øjenhøjde med forskellige faggrupper; montører, ingeniører og kunder
  • arbejder du struktureret og løsningsorienteret
  • arbejder du selvstændigt, men er også en holdspiller
  • har du fokus på kvaliteten i dit arbejde
  • trives du godt i et uformelt og travlt miljø.

Dygtige kolleger og et godt arbejdsmiljø

Kingspan LOGSTOR Academy tilbyder et spændende job med mange udfordringer i et professionelt og uformelt miljø, hvor du kommer igennem et grundigt onboardingforløb, så du klædes bedst muligt på til arbejdet.
Du bliver en del af et dedikeret kursusteam i et miljø, hvor humøret er i top, og det gode samarbejde og den faglige sparring sættes højt. Hos Kingspan LOGSTOR Academy udveksler de erfaringer og er åbne for nye initiativer. De gør, hvad de kan for at holde sig fagligt opdateret, så de kan blive endnu dygtigere – og de forventer det samme af dig.

Kingspan LOGSTOR Academy tilbyder en spændende stilling og en lønpakke, der modsvarer dine kompetencer. Der vil være gode muligheder for faglig såvel som personlig udvikling.

Søg stillingen