Teknisk projektleder (NPI), Elektronik - Nyoprettet stilling i vækstvirksomhed

Vil du bidrage til væksten i en højteknologisk virksomhed, der bevæger sig i et spændende nicheområde?

Du får en nøgleposition som teknisk driver og stor indflydelse på din egen rolle

Hos Necas kommer du med reference til den tekniske direktør til at arbejde med den nyeste produktionsteknologi inden for elektronikproduktion til kunder, som stiller meget store krav til kvalitet og leverancer til tiden. En stor del af Necas’ kunder oplever krav om kun at benytte en EMS-virksomhed med officiel certificering. Her er Necas unik og oplever markant vækst i forretningens resultater og nye kunder. Derfor sætter Necas mange nye produkter i produktion for både eksisterende og nye kunder. Det er her, at du kommer ind i billedet som projektleder til at styrke teknisk afdeling, som er en del af Necas’ DNA.

Du bliver en afgørende faktor i den professionelle ledelse af projekter, hvor kundernes nye produkter skal introduceres i produktion hos Necas. Lanceringen af nye produkter sker i et proaktivt samarbejde med kunden og er strategisk vigtigt for begge parter. Hos kundesegmenterne i Necas er der et stigende krav om overholdelse af skrappe certificeringer – i særdeleshed i supply chain og produktion. I stillingen som projektleder vil du i samarbejde med det tekniske team deltage i produktionsmodningen, herunder at styre og koordinere godkendelsen af nye produkter til produktion hos Necas samt optimering af eksisterende produkter i produktion.

Som projektleder vil du bidrage til at udvikle processen gennem følgende inden for produktfremstilling:

  • teknisk vejledning, sparring og rådgivning
  • vurdering af design
  • udvikling, montage og testteknik.

Du vil være med til at videreudvikle, hvordan nye produkter hurtigt overføres fra udvikling til effektiv produktion, og samtidig overholder høje forventninger til kvalitet og leveringssikkerhed.

Du har overblikket og en stor faglighed

Du er en fagligt stærk person f.eks. med en baggrund som produktionsingeniør, elektroniktekniker, elektronikingeniør, produktionstekniker. Grundlaget for din egen udvikling i jobbet er, at du har oparbejdet erfaring med de fremstillingsprocesser og den teknologi, der findes på markedet. Du har forståelse for fremstillings- og designstandarder og motiveres af at udvikle din viden om eksempelvis IPC-standarder, ATEX, IECEx og AS9100 løbende.

Som person er du selvkørende, engageret og resultatorienteret. Du er vant til at bevare overblikket, og har en energisk tilgang til at løse udfordringer og få folk omkring dig med som en del af løsningen. Du er ansvarlig, produktiv og grundlæggende en teamplayer, som også har kundetække. Du er omstillingsparat, og evner hurtigt at tilpasse dig ændringer i krav og prioriteter. Desuden er du villig til at yde en ekstra indsats for at udarbejde tidsplaner og naturligvis møde tilhørende deadlines. Det er et krav, at du behersker både dansk og engelsk i skrift og tale.

Professionalisme i et uformelt arbejdsmiljø

Necas A/S er beliggende i Støvrings nyeste industrikvarter tæt på motorvej E45, og virksomheden besidder nogle af landets mest moderne produktionsfaciliteter.

Med 40 års erfaring og innovative medarbejdere, leverer Necas højteknologiske elektronikløsninger baseret på avanceret procesteknologi. Som virksomhed lægges der vægt på professionalisme, troværdighed og godt håndværk - det sikrer produktionen af pålidelige elektronikløsninger.

Du bliver del af en uformel arbejdskultur, hvor en humoristisk tone præger kollegaskabet. Dine nye kolleger er desuden dedikerede til at levere EMS-løsninger af højeste kvalitet.

På det personlige plan får du gode udviklingsmuligheder både mht. ansvars- og arbejdsområder, hvor du vil kunne udvikle dig kommercielt, ledelsesmæssigt og inden for projektledelse og kvalitetsstyring. Der vil være mulighed for relevant efteruddannelse og certificering til at understøtte din udvikling.

Søg stillingen