Regnskabsassistent til international virksomhed

Er du skarp til tal og kan du selvstændigt varetage allround regnskabs- og bogholderiopgaver?

Bred kontaktflade med alsidige opgaver

Som regnskabsassistent indgår du i et team af højt engagerede medarbejdere, hvor dit primære ansvar bliver at varetage forskellige opgaver inden for regnskab, bogholderi og administration. Du bliver en nøglespiller i dit virke i finansteamet, og du vil over tid få mulighed for at sætte dit eget præg på opgaverne. 

Du får en bred berøringsflade og en hverdag, der består af mange forskelligartede opgaver: 

  • Daglig bogføring og afstemning af bank.
  • Kreditorbogholderi, herunder registrering og bogføring af fakturaer.
  • Debitorbogholderi, herunder opfølgning på debitorer og support af salgsafdelingen.
  • Allokering af told, fragt mm. til indkøbsordrer.
  • Afstemning og indberetning af moms.
  • Afstemning af drift og balance på tværs af koncernen.
  • Kontakt til udenlandske samarbejdspartnere ift. moms og regnskab.
  • Assistere med udarbejdelse af måneds- og årsregnskaber.

Du får din base på hovedkontoret i Søften, hvor du bliver en vigtig del af finanstemaet på 4 dygtige kollegaer.

Talstærk teamplayer med et skarpt øje for detaljen

Du har en relevant uddannelse inden for finansiering, økonomi eller business administration, er nyuddannet eller har måske allerede nogle års erfaring fra en lignende stilling. Du har en veludviklet økonomisk forståelse og prioriterer et højt kvalitetsniveau.

Det er vigtigt at du har flair for IT og er fortrolig med Excel. Samtidig er det en fordel, hvis du har kendskab til Business Central og e-conomic. Du er derudover velfungerende på engelsk såvel skriftligt som mundtligt.

Som person har du et løsningsorienteret mindset og en fleksibel tilgang til dine arbejdsopgaver. Du trives i et miljø med en uformel og fri tone, og dit positive sind gør dig til en hjælpsom og kommunikativ kollega der kan samarbejde med folk på tværs af kompetencer, afdelinger og interesser. Samtidig arbejder du selvstændigt med dine opgaver og din strukturerede tilgang sikrer, at tingene er gennemarbejdet inden for de fastlagte deadlines.

Fantastisk arbejdsplads med gode kollegaer

Du tilbydes en attraktiv stilling i et dynamisk miljø, hvor du kan gøre en forskel. Du får gode muligheder for at udvikle dig sammen med forretningen, påvirke hverdagen i en finansafdeling og bidrage med dine input og idéer. FB Trading har en flad organisationsstruktur og en kultur præget af fælles forståelse og gode resultater. Desuden får du en foranderlig hverdag i et uformelt miljø med kort vej fra beslutning til handling. 

Søg stillingen