Projektleder til kundeprojekter - trådløs kommunikation og IoT

Brænder du for projektlederrollen som sikrer integrationen mellem kunden og de interne funktioner hos Develco Products, herunder Supply Chain- og udviklingsafdelingen i Danmark?

Elektronikforståelse og teknisk dialog med kunden

Develco Products søger en projektleder, der med kendskab til elektronikområdet, får til opgave at styre kundeprojekter inden for trådløs kommunikation, og gateways inden for IoT. Som Projektleder bliver du bindeleddet til kunden, og du bliver kundens partner i forhold til at afklare og definere den tekniske løsning som relaterer sig til gateway og trådløs kommunikation, så denne er i forbindelse med kundens ønskede løsning. Kunden er typisk større internationale virksomheder med faglig forståelse for de tekniske løsninger.

Dine ansvarsområder og opgaver bliver, at:

  • projektlede kunder inkl. dialog og rådgivning i forbindelse med tekniske løsninger
  • rådgive og implementere IoT-sikkerhed vedr. enheder/gateways og cloud-løsninger
  • sikre teknisk systemoverblik samt test af kundeprodukter og systemer
  • udarbejde og verificere tekniske specifikationer
  • facilitere intern og ekstern træning.

Du får din daglige gang på hovedkontoret i Skejby ved Aarhus, og direkte reference til virksomhedens Senior Manager, Customer Projects. Du kan desuden regne med ca. 10-20 rejsedage pr. år.

Enkel kommunikation af teknisk komplekse løsninger

Vi forestiller os, at du er uddannet ingeniør, elektroniktekniker eller har en anden relevant teknisk baggrund inden for elektronik. Desuden forventer vi, at du har:

  • Erfaring med projektledelse af kunderelaterede projekter.
  • Kendskab til trådløse teknologier, f.eks. Zigbee.
  • Kendskab til flowet i en elektronik produktion.
  • Overordnet kendskab til mekanik og software (ikke krav om kodning).
  • Gode sprogkundskaber på dansk og engelsk, såvel mundtligt som skriftligt.

Som person er du udadvendt og kommunikerende. Du er åben og imødekommende, og du værdsætter et positivt samarbejde, såvel med kunder som med kollegaer. Du er initiativrig, selvstændig og kan holde fokus på de vigtigste opgaver.

Du tilbydes

Develco Products tilbyder et udviklingsorienteret, dynamisk og uformelt miljø, hvor professionalisme, faglighed og spændende opgaver udgør DNA’et. Ikke to dage er ens, og der er rig mulighed for at videreudvikle dine faglige og personlige kompetencer. Du kan se frem til at samarbejde med engagerede, motiverede og professionelle kolleger. Develco Products tilbyder dig desuden en aktiv personaleforening, lækker kantineordning samt pensions- og sundhedsordninger.

Bemærk, du behøver ikke at skrive en ansøgning for at ansøge. Upload blot dit CV gennem ansøgningslinket.

Søg stillingen