Head of HR, BROEN Group

Motiveres du af forretningsdrevet HR i en international virksomhed i vækst, kombineret med fokus på medarbejdertrivsel og -udvikling?

Værdiskabende HR med fokus på udvikling, resultater og trivsel

Som Head of HR får du det faglige HR-ansvar for BROEN Group og indgår i ledergruppen, hvor du proaktivt sikrer, at HR er på agendaen. Her står du for den faglige ledelse af HR-funktionen i Danmark og i virksomhedens udenlandske datterselskaber. Du får direkte personaleledelse af, i første omgang en medarbejder i DK, som du som noget af det første efter din tiltrædelse, selv skal ansætte. BROEN er i positiv vækst, og vi forventer en yderligere medarbejder i HR-funktionen inden for de næste par år. Du bliver desuden det HR-mæssige bindeled til Aalberts, som ejer BROEN Group, som BROEN Groups HR-ambassadør for Aalberts. Du kan læse mere om Alberts og BROEN Group´s værdier her.

Du bliver ansvarlig for at identificere og udvikle talenter i organisationen gennem kompetencekortlægning og talentidentificering. Du vil også være ansvarlig for at planlægge og gennemføre efteruddannelsesprogrammer for medarbejderne.

Du vil fungere som sparringspartner for ledelsen i ikke-faglige medarbejdercases, forestå ansættelser, sikre onboarding-processer, planlægge og støtte medarbejderudvikling, inspirere til at fremme trivslen på arbejdspladserne og medvirke til at fastholde de mange kompetente kollegaer i BROEN Group.

Stillingen er alsidig og kræver både praktiske og strategiske færdigheder. Som Head of HR vil du være ansvarlig for både hands-on-opgaver, der kræver praktisk ekspertise og evne til at arbejde på tværs af teams, samt strategiske opgaver, der involverer at analysere data og udvikle løsninger, som understøtter de forretningsmæssige mål.

Dine konkrete ansvars- og arbejdsopgaver bliver desuden, at:

 • udvikle, vedligeholde og implementere HR-strategien og -processerne
 • videreudvikle employer branding strategi, herunder at sikre synlighed på sociale medier
 • være driver og sparringspartner ved ledelsesprocesser såsom lønregulering, MUS-samtaler, m.m.
 • være ansvarlig for onboarding- og offboarding-processer
 • sikre gennemførsel og opfølgning af medarbejdertrivselsundersøgelser
 • sikre compliance med love og regulativer
 • supportere ledelsen ved beslutninger om bl.a. trivselsinitiativer og personalegoder.


Du får direkte reference til BROEN Group´s CFO og indirekte reference til CEO, som bliver din sparringspartner vedrørende HR-udvikling og -strategi.

Du får kontor på hovedkvarteret for BROEN Group, som er beliggende i Assens på Fyn.

Du kommer med HR-erfaring fra en international virksomhed

Vi forestiller os, at du har mindst fem års erfaring fra en lignende HR-funktion i en international virksomhed. Herfra har du erfaring med udvikling af både medarbejdere, teams og organisationer.

Derudover forventer vi, at du har:

 • erfaring med supervisering af medarbejder-issues, håndtering af sygefravær og andre HR-faglige emner
 • flair for at arbejde med HR i en forretningskontekst
 • erfaring med hele rekrutteringsprocessen, herunder onboarding og løbende opfølgning
 • viden om dansk arbejdsret
 • arbejdet med personalejuridiske forhold og har indsigt i industriens overenskomst
 • gode kommunikations- og formidlingsevner på dansk og engelsk.

Som person er du udadvendt med et godt humør, og du er samtidig struktureret og detaljeorienteret.

Din uddannelsesbaggrund er mindre vigtig end din praktiske baggrund, men vi forestiller os, at du har en kandidatgrad i Human Ressource Management, Business Administration, virksomhedskommunikation, psykologi, uddannelsesvidenskab eller tilsvarende.

En virksomhed, der samarbejder og eksekverer

Du får en selvstændig stilling i et godt og uformelt arbejdsmiljø, hvor samarbejde og videndeling er en naturlig del af hverdagen, og beslutningsvejen er kort.

BROEN har generelt en høj medarbejderanciennitet, og er kendt for at være en god arbejdsplads, hvor der er fokus på fleksibilitet og work-life-balance.

Du bliver ansat i BROEN A/S, som er en veldrevet og økonomisk stærk virksomhed, der tilbyder en konkurrencedygtig lønpakke inkl. pension, personaleforening, sundhedsordning, kantineordning m.m.

Bemærk, du behøver ikke at skrive en ansøgning for at ansøge. Upload blot dit CV gennem ansøgningslinket.

Søg stillingen