Skip to main content

Executive Assistant

Har du en juridisk baggrund, en forretningsorienteret approach og sørger for altid at yde et højt serviceniveau? Bliv en del af Hanssen Koncernen der er en familiedrevet virksomhed i spændende og rivende udvikling.

Sparringspartner og administrativ hverdagshelt

Med et øget aktivitetsniveau i Hanssen koncernens forretningsområder følger mange administrative opgaver, hvor organisationen har brug for en skarp Executive Assistant, der kan få enderne til at nå sammen.

Som Executive Assistant bliver dit overordnede ansvar at være managementgruppens sparringspartner. Du kommer altså til at varetage mange forskelligartede administrative opgaver af juridisk og økonomisk karakter. Derudover vil du også skulle løse opgaver specifikt for koncernens CEO.

Disse overordnede ansvarsområder kan udmønte sig mere konkret:

  • Ansvarlig for udarbejdelse af allonger og lejekontrakter - du har sikkert en vis lejeretlig og juridisk erfaring.
  • Aagere sparringspartner og løse opgaver over mod managementgruppen.
  • Deltage i udvalgte administrative økonomiske opgaver, herunder bogføring, samt arbejde med forbrugsregnskaber, driftsregnskaber, osv.
  • GDPR-mæssige opgaver.
  • Administrative ad hoc-opgaver relateret til ejendomsadministration.

Du har juridisk erfaring og et imødekommende mindset

For at kunne være den bedste assistent for ledelsen, har du en juridisk baggrund og tidligere erfaring fra stillinger som Executive Assistant, advokatsekretær, ejendomsmægler eller lignende, og du evner derfor at indtage rollen som sparringspartner over mod organisationen. Det vil være en fordel, hvis du tidligere har arbejdet med administrative økonomiske opgaver, lejekontrakter, allonger, driftsregnskaber og opgaver i forbindelse med bl.a. ejendomshandel.

Du har desuden en relevant videregående uddannelse med, f.eks. cand.jur., HD eller cand.merc., og har oparbejdet et udviklings- og forretningsorienteret mindset med juridisk og økonomisk indsigt i lejeret og ejendomshandel.

Som en del af Hanssen Koncernen bliver der løbende stillet ønsker fra managementgruppen på leverancesiden. Dette imødekommer du med dit høje serviceniveau, som har rod i din ekspertise fra din forretningsorienterede approach. 

Som person er du proaktiv og kommunikativ stærk og evner at være i dialog med mange forskellige interessenter. 

Du tilbydes

Du kan se frem til at blive en del af en familiedrevet koncern med en støttende kultur, hvor dine erfarne kolleger lægger vægt på at hjælpe hinanden med det formål at få opgaverne løst og skabe resultater. Der er en flad ledelsesstruktur, hvor opgaverne typisk følger den relevante medarbejder med det dertilhørende ansvar.

Søg stillingen