Production Director med elektronikbaggrund - Nyoprettet stilling i vækstvirksomhed

Vil du have direkte indflydelse på udviklingen i en højteknologisk virksomhed, der leverer førende elektronikprodukter på tværs af brancher? Vi søger en Production Director, som bliver nøgleperson i at sikre den fortsatte vækst hos Necas.

Samlet budget- og personaleansvar for produktionen

Necas har leveret meget fine vækstresultater og ordretilgangen er stor. Derfor er der nu brug for at styrke produktionen med en hands-on leder, som har solid erfaring med elektronik.

Som Production Director rapporterer du til den administrerende direktør og er naturligvis en vigtig spiller i lederteamet. Her deltager du i en omfattende digitalisering og kommer samtidig til at styrke produktionen i takt med forretningens vækst.

Dine primære arbejdsopgaver og ansvarsområder bliver:

  • Driftsplanlægning med fleksibel fordeling af timelønnede i samarbejde med andre afdelinger (lager m.v.), o.lign.
  • Kvalitetssikring gennem opretholdelse af KPI’er og deltagelse i løbende forbedringer.
  • Kørsel af prototyper og løsning af tekniske problemer i produktionen i samarbejde med teknisk afdeling.

Uddybende kommer du til at:

  • Sætte holdet i produktionen: Personaleansvar for timelønnede og funktionærer.
  • Uddanne og udvikle medarbejderne, herunder implementere procedurer og instruktioner hos medarbejderne.
  • Identificere forbedringsforslag til proces, teknik, automation og instruktioner.
  • Planlægge produktionsapparatets vedligeholdelse i henhold til aftalte planer.
  • Håndtere ændringer i leveranceplaner og sikre aftalte prioriteter i forhold til produktionsplaner.
  • Overholde ESD-retningslinjer – herunder indkøb af værktøjer.

Fleksibel, løsningsorienteret og teknisk funderet leder

Vi forventer, at du er relevant uddannet og har en baggrund inden for elektronik. Du har erhvervserfaring med produktionsstyring og planlægning, samt teknologi indenfor elektronik.

Som leder tager du gerne fat - også i det faglige og det praktiske – du besidder evnen til at styre produktionen, med en meget høj grad af fleksibilitet i tanke og handling. Du bidrager med struktur og overblik over driftsplaner, så både organisationen og kunderne ved, hvor Necas står.

Dine gode erfaringer og din store ihærdighed gør dig til en respekteret kollega, der bidrager til både teamet, organisationen, kunder og leverandører.

Som person har du et godt energiniveau, formår at ”få folk med”, og har en god indføling med mennesker omkring dig – ikke mindst med produktionsmedarbejdere og teknikere.

Professionalisme og uformelt arbejdsmiljø

Necas er beliggende i Støvrings nyeste industrikvarter tæt på motorvej E45 og besidder nogle af landet mest moderne produktionsfaciliteter. Med 40 års erfaring og innovative medarbejdere, leverer Necas højteknologiske elektronikløsninger baseret på avanceret procesteknologi.

Som virksomhed lægges der desuden vægt på troværdighed og godt håndværk. Det sikrer produktionen af pålidelige elektronikløsninger.

Du bliver del af en uformel arbejdskultur, hvor en humoristisk tone præger kollegaskabet. Dine nye kolleger er desuden dedikerede til at levere EMS-løsninger af højeste kvalitet, og virksomheden er forbundet med godt håndværk og stor professionalisme.

Søg stillingen