Udviklingsorienteret farmaceut

Er du uddannet farmaceut, og har du lyst til at sætte dit præg på udviklingen af en velrenommeret medicinalvirksomhed med en solid historie og god økonomi?

Alsidig hverdag med fokus på kvalitet

I denne stilling som farmaceut i VetPharm og Vepidan i Løgstør får du det overordnede ansvar for at vedligeholde og videreudvikle virksomhedernes kvalitetssystemer samt sikre, at de drives i overensstemmelse med gældende lovgivning. Her er stort potentiale for bl.a. ledelse, drift og udvikling.

Du får brug for hele paletten inden for kvalitetsområdet, og der er rig mulighed for at arbejde med mange forskellige discipliner i GMP.

Du bliver det koordinerende bindeled mellem de forskellige afdelinger, der sikrer og udvikler kvaliteten af produkterne og processerne, herunder bl.a.:

  • Udvikling og vedligeholdelse af kvalitetsområdet (iht. Lægemiddelloven og GMP/GDP regelværk)
  • Dokumentation og kvalitetssikring
  • Kontakt til kunder, herunder landmænd og dyrlæger
  • Forretningsudvikling
  • Kvalitets- og procesarbejde
  • Sparring og samarbejde på tværs af virksomhederne
  • Vedligeholdelse af vejledninger og procedurer (SOP)
  • Gennemførelse af auditeringer

Opgaverne er mange og du får mulighed for at præge stillingen og arbejde med de opgaver, der relaterer sig til dine kompetencer. Har du evnerne og lysten til det, så vil du nå ud over rollen som QP i Vepidan og på sigt overtage ansvaret for hele eller dele af den daglige drift.

Kvalitetsbevidst og proaktiv farmaceut med godt humør

Du er uddannet farmaceut og har måske erfaring med GMP-styret produktion, QP/QA eller er nysgerrig på området. Din erfaring gør, at du trives i en alsidig hverdag med et stort ansvar, hvor du selvstændigt tager initiativ til at finde de rette løsninger. Rollen kalder på både rutineopgaver og mere udviklingsorienterede opgaver, og det er derfor væsentligt, at du befinder dig godt med mange forskelligartede opgaver i hverdagen.

Du arbejder med en stor grad af frihed under ansvar og har indflydelse på stillingens udformning, så du er naturligt indstillet på samarbejde, læring og udvikling, ligesom du formår at fastholde det positive udsyn og det gode humør.

Det får du

Udover faglige og personlige udviklingsmuligheder byder stillingen som farmaceut på en unik mulighed for at deltage aktivt i udviklingen af Vepidan og Vetpharm.

Stillingen er fleksibel, og du får medbestemmelse og en bred kontaktflade både eksternt og internt i virksomheden.

Vepidan og Vetpharm lægger stor vægt på et godt arbejdsmiljø med gensidig respekt, tillid og høj trivsel, og du vil møde og samarbejde med fagligt velfunderede og engagerede kolleger, som trives med frihed under ansvar.

Virksomheden er karakteriseret ved en flad organisationsstruktur, hvor der er kort vej til succes, et højt fagligt niveau blandt medarbejderne samt en høj anciennitet.

Søg stillingen