Fabrikschef til Triarca A/S

Hos Triarca har vi sat digitalisering og den grønne omstilling øverst på agendaen. Vi er stolte af at bidrage til udviklingen mod et mere bæredygtig samfund, samtidigt med at vi er pionerer og markedsledere inden for løsninger til el-distribution, fiberkommunikation og et stærkt voksende marked for el-ladestandere og dertilhørende frastruktur. Mulighederne er mange hos os, så hvis du har en personlig ambition om at blive en af de bedste, og vil bidrage til en udvikling med fart på, så er stillingen som fabrikschef lige noget for dig!

Ansvarsfuld og central nøglerolle

Du får det samlede ledelsesmæssige og økonomiske ansvar for virksomhedens produktion, herunder for drift og udvikling af produktion, montage og PTA/vedligehold. Din opgave bliver at sikre en effektiv planlægning og gennemførelse af produktionen, som foregår i flerholdsskift. Den daglige personaleledelse foregår i samarbejde med en række teamledere, som du får til opgave at udvikle til et stærkt team, der sikrer og understøtter effektive processer i produktionen.

Desuden har du ansvaret for kontinuerlige forbedringer i maskinlayout og processer i produktionen samt for vedligeholdelse af driftsmateriel. Du har et tæt samarbejde med indkøb, salg, udvikling og logistik. I samarbejde med logistikchefen sikrer du, at produktionen har de varer, som skal til for at tilrettelægge og afvikle produktionen, så krav til produktkvalitet og leveringstider overholdes. Derudover er din opgave løbende at koordinere og samarbejde med logistikchefen om etablering af sourcing- og indkøbsaftaler.

Med reference til den administrerende direktør indgår du i managementgruppen.

En naturlig leder med kommerciel og forretningsorienteret forståelse

Du har en relevant teknisk/faglig uddannelsesbaggrund, formentlig som produktionsingeniør eller lignende - gerne suppleret med en relevant lederuddannelse. Derudover har du en solid og dokumenteret ledelseserfaring med drift og udvikling af industriel produktion, gerne med kendskab til tyndplade og el-tekniske komponenter.

Du har desuden:

  • dokumenteret erfaring med at opbygge, udvikle og fastholde et stærkt mellemlederteam, som binder planlægning og produktion sammen på tværs mellem de forskellige operationer og produktionsskift
  • gode samarbejds- og problemløsningsevner både internt i egen organisation og på tværs til andre funktionschefer
  • en åben, involverende og tillidsfuld lederstil som understøtter og passer til virksomhedens ledelseskultur
  • et højt niveau af danskevner i skrift og tale, og beherskelse af engelsk på forhandlingsniveau
  • kendskab til Axapta er en fordel, men det er ikke et krav.

Et motiverende ledelses- og arbejdsmiljø kombineret med faglig stolthed

Vi, hos Triarca, befinder os i en spændende udvikling, hvor nye markeder og løsninger til infrastruktur inden for el-ladestandere går stærkt. Som fabrikschef skal du derfor trives med at påtage dig ansvaret for en effektiv og stabil produktion- samt produktkvalitet, som er væsentligt for virksomhedens vækststrategi.

Vi har en uformel omgangstone, løfter i flok, og holder ofte hyggelige sociale arrangementer, som vores aktive personaleforening står for.

Vi har også en formidabel kantine, som hver dag disker op med både lækker morgenmad og en sund og inspirerende frokost.

Ønsker du faglig eller personlig udvikling, støtter vi meget gerne op om det. Her har du mulighed for at tage et stort medansvar.

Derudover kan du se frem til:

  • en varieret arbejdsdag med fleksible arbejdstider og mulighed for at arbejde hjemmefra efter behov
  • muligheden for at arbejde i en virksomhed med et stort forretningsmæssigt potentiale indenfor den grønne omstilling
  • muligheden for at være involveret i alle faser af vores projekter.

Søg stillingen