Skip to main content

Teknisk sælger med fokus på fødevare- og industrigasser

Er du sælger med stort S, og har du en god teknisk forståelse? Hos Nippon Gases bliver du ansvarlig for hele salgsprocessen i en af Europas førende virksomheder inden for industrielle og medicinske gasser.

Mulighed for at bidrage til virksomhedens fortsatte succes

Nippon Gases leder efter en målrettet og engageret teknisk sælger, der brænder for at bidrage til virksomhedens fortsatte succes. Du supporterer og udvikler virksomhedens eksisterende kundeportefølje, primært inden for fødevarer med salg af industrigasser og tilhørende applikationer.

Du samarbejder med fagligt stærke kollegaer og eksperter på industrigasser. Derfor vil du både udfordre og blive udfordret i din dagligdag, hvilket giver rig mulighed for at dygtiggøre dig inden for feltet med velkendte løsninger i høj kvalitet.

I en dynamisk hverdag med mange kunder, der befinder sig forskellige steder i salgsprocessen, er du klar på selvstændigt at:

  • Identificere nye kunder og igangsætte nye salgsprocesser
  • Identificere tekniske løsninger til kundens behov
  • Afslutte og overdrage løsningen til driftsorganisationen
  • Udvikle nuværende og fremtidige kunder i samarbejde med salgschefen
  • Afholde kundemøder og kundepleje og sikre løbende opfølgning
  • Udvikle applikationerne i tæt sparring med kollegaer

Din dagligdag er på kontoret i Fredericia, hvor du bliver en del af det eksisterende salgsteam på 8 kollegaer. Da kunderne primært befinder sig på Jylland og Fyn, kommer du også til at bruge en del timer udenfor kontoret.

Solid erfaring og relationsskabende

Vi forestiller os, at du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund, muligvis som fødevare- eller kemiingeniør, levnedsmiddeltekniker eller procesteknolog. Det er en fordel, hvis du tidligere har arbejdet med teknisk løsningssalg til fødevareindustrien.

Du er omstillingsparat, relationsskabende og vedholdende. Dermed fremstår du troværdig og tillidsfuld, og formår at holde fokus på den gode kommercielle dialog.

Du anvender ERP og CRM som en naturlig del af dine salgsværktøjer og begår dig ubesværet på både dansk og engelsk.

I Nippon Gases er værdigrundlaget i orden!

I en travl hverdag gives et ekstra skulderklap, og arbejdsmiljøet er generelt karakteriseret som socialt og uformelt.

Du kan være sikker på en grundig onboarding og god introduktion til virksomheden og forretningen, så du bliver klar til at “give den gas”!

Søg stillingen