Skip to main content

Økonomichef

Du har mulighed for at blive ansvarlig for udviklingen af økonomifunktionen fra klassisk bogholderi til en fuld digitaliseret og moderne økonomifunktion.

Cube Design står foran en spændende plan for vækst, og skal nu finde den rette Business Controller/økonomichef til at videreudvikle ledelsens beslutningsgrundlag med indsigtsfulde analyser og et gennemarbejdet regnskab, der skal bidrage til sikre beslutninger.

Cube Design gennemførte i foråret 2023 et generationsskifte, ledet af en professionel bestyrelse med ansættelse af en ny CEO.

Økonomisk nøgleperson

Du bliver nøglepersonen i Cube Designs økonomistyring og en vigtig sparringspartner for CEO. Din hverdag vil være præget af strategiske, økonomiske og ledelsesmæssige opgaver, hvor du på sigt har det overordnede ansvar for 1 medarbejder. I varetager sammen bogholderi, controlling og IT.

Du besvarer løbende spørgsmål fra ledelseskollegaer og udarbejder ad hoc analyser, der skal bidrage til nye indsigter og tiltag. Måske har du idéer til værktøjer og interne forretningsgange, som du over tid sikrer implementering af og tager opgaven som projektleder i udviklingsprojekter.

Dine ansvarsområder består af, at:

  • overvåge og styre virksomhedens økonomifunktion, herunder budgettering, forecasting og likviditetsstyring, kredit, debit, månedsrapportering, business analyser, løn og budgetter.
  • udarbejde og analysere finansielle rapporter
  • identificere økonomiske risici og muligheder
  • samarbejde tæt med ledelsen
  • lede og udvikle økonomiteamet og sikre høj kvalitet i arbejdet
  • samarbejde med eksterne interesse såsom revisorer, banker og myndigheder.

Lederambitioner

Du har en relevant økonomisk uddannelse på kandidatniveau. Det kan f.eks. være cand.merc.aud. eller en HD(R). Derudover har du 3-5 års erfaring inden for økonomistyring og finansiel ledelse. Derfor har du blandt andet erfaring med budgettering, forecasting og finansiel analyse, og du navigerer naturligt i et eller flere ERP-systemer. Mon ikke, du er en talknuser med sort bælte i Excel med omfattende erfaring med BI og har arbejdet med projekter, processer, strukturer og tænker ”lean”.

Måske er du ny leder med yderligere ambitioner, og du er kompetent med evnen til at motivere og udvikle dit team.

Vedvarende fokus på videreudvikling af produkter, design og organisationen

Du kan forvente en arbejdsplads, hvor det sociale sammenhold og din faglighed værdsættes. Du bliver opfordret til at udfordre med dine observationer, og vi håber samtidig, at du bidrager med et godt humør.

Søg stillingen