Skip to main content

Project Sales Engineer

Vil du arbejde med teknisk rådgivning og salg med fokus på rådgivende ingeniører inden for HVAC-branchen?

Flowteknologi og balance i VVS-anlæg

Som Project Sales Engineer yder du rådgivning og undervisning til rådgivende ingeniører samt salg til udvalgte kundegrupper. Du sikrer, at kundernes behov afdækkes med de smarte TA balanceringsventiler og innovative løsninger, som IMI Hydronic Engineering har introduceret på markedet. Hos de rådgivende ingeniører sikrer du at disse funktioner foreskrives. Du får også mulighed for at arbejde med salg til CTS- og kølefirmaer i Danmark, hvor du får det samlede salgsansvar.

Du er vant til “value selling”, hvor produktsalg foregår gennem rådgivning med fokus på løsninger. Løbende sørger du for at udvikle kunderelationer med eksisterende samt nye potentielle rådgivere og kunder.

Din primære arbejdsopgaver bliver at:

  • samarbejde med rådgivende ingeniører samt CTS- og kølefirmaer
  • netværke og bygge bro til branchens forskellige aktører
  • holde dig opdateret på, hvad der rører sig i markedet
  • lokalisere og opsøge nye forretningsmuligheder og efterfølgende følge projekterne til dørs
  • rapportere løbende om projektpipeline og fremdrift i projekterne
  • deltage til messer og kundeevents.

Et teknisk hjerte der banker for rådgivning, undervisning og salg

Vi forventer, at du har god teknisk forståelse og en teknisk baggrund – måske er du uddannet ingeniør, VVS-tekniker, VVS-installatør eller lignende. Du har erfaring med BtB-salg og rådgivning inden for VVS-branchen, og du motiveres af værdibaseret løsningssalg.

Du har erfaring med løsningssalg, rådgivning og vejledning af rådgivende ingeniører, og din tilgang til arbejdet er analytisk og struktureret. Dine forretningsmæssige evner drives af din udadvendte personlighed og din passion for kundetilfredshed i samspil med kampen om at vinde som et team.

Du er vant til at arbejde med IT, herunder Microsoft Office-pakken og CRM. Du behersker desuden dansk på skrift og i tale, og er fortrolig med engelsk, som er koncernsproget i IMI Hydronic Engineering.

Professionelt miljø med fokus på kunder og medarbejdere

Du tilbydes en spændende og udviklende stilling i en international, kompetent og succesfuld teknologivirksomhed inden for HVAC. Der vil løbende være mulighed for intern træning, så du kan være den specialist, kunderne efterspørger. Du får muligheden for at repræsentere en global leverandør i et bredt og teknisk stærkt produktsortiment.

Du bliver en del af den danske salgsorganisation, og indgår i et positivt og engageret team, der hjælper og støtter hinanden til at opnå succes – og hvor resultater bedst opnås gennem det gode samarbejde.

Desuden tilbydes du firmabil, telefon, PC samt gode løn-, bonus- og pensionsforhold.

Søg stillingen