Skip to main content

Business Development Manager, Blade Monitoring & Optimization

Hvis du er passioneret for bæredygtighed og har en dokumenteret track record indenfor teknisk forretningsudvikling og salg, så kan dette være den perfekte mulighed for dig!

Strategisk rolle med hands-on-aktiviteter

Som Business Development Manager for forretningsområdet Blade Monitoring & Optimization, kommer du til at spille en strategisk og vigtig rolle i at definere og implementere den optimale strategi for at fastholde og udvide Polytechs markedsposition både i Danmark og globalt. 

Det er dermed dig, der:

  • Identificerer og kontinuerligt følger op på nye forretningsmuligheder
  • Etablerer og vedligeholder stærke relationer med nøgleaktører indenfor vindindustrien
  • Driver og følger salgscyklussen fra lead-generering til kontraktfuldførelse
  • Udarbejder og præsenterer kundespecifikke forretningsforslag og præsentationer
  • Analyserer markedstendenser, følger konkurrencesituationen og udvikler strategiske handlingsplaner på baggrund af dette.

Du har en bred kontaktflade og arbejder tæt sammen med kommercielle og tekniske teams på tværs af organisationen. Det betyder, at der er mulighed for sparring og dialog om kunder, produkter og den bedste løsning.

Din daglige base er på Polytechs kontor i Herning, og du har ca. 50 rejsedage om året. Derudover er der selvfølgelig stor fleksibilitet ift. hjemmearbejdsdage. 

Solid teknisk viden, brancheerfaring og stærkt netværk

Du har forventeligt en bachelorgrad i ingeniørvidenskab eller en relevant kommerciel uddannelse.

Vigtigst er, at du har dokumenteret erfaring indenfor teknisk forretningsudvikling og salg, gerne indenfor vindmølleindustrien.

Vi forestiller os, at du har en solid viden om vindmøller og vindmøllevinger, en dyb forståelse for det globale marked og et stærkt netværk med nøgleaktører i vindindustrien.

Du har selvfølgelig fremragende forhandlingsevner og gode engelskfærdigheder, og dine arbejdsmetoder er kendetegnet ved en høj grad af selvstændighed og analytisk sans.  

Stærkt sammenhold i en bæredygtig koncern 

Som Business Development Manager bliver du en del af en dynamisk og innovativ virksomhed, der opererer i en spændende verden af vindmøller med bæredygtighed allerøverst på agendaen.

Du bliver en del af en virksomhedskultur med en uformel omgangstone, hvor der er både åbenhed og villighed til at hjælpe hinanden.

Dermed vil du som ny kollega blive modtaget med et struktureret onboarding forløb og en grundig præsentation af holdet.

Søg stillingen