Skip to main content

Intern teknisk sælger, frekvensomformere

Har du erfaring fra elektrikerbranchen, og kan du se dig selv i en rådgivende rolle? Så er her en spændende mulighed for at blive en del af en veletableret og teknisk orienteret virksomhed med markedsledende produkter.

Du er med til at forme og påvirke afdelingens fremtid

STYREG har i mange år været officiel servicepartner for Danfoss. Nu er aftalen udvidet, så STYREG fremover også er salgspartner for Danfoss Drives' frekvensomformere/VLT-løsninger. I den forbindelse søger vi en engageret og kompetent intern teknisk sælger til en nyoprettet stilling i Karlslunde.

Afdelingen i Karlslunde er en filial af STYREGs hovedafdeling i Galten og bliver hovedafdeling for den nyetablerede salgsfunktion. Som intern teknisk sælger har du derfor mulighed for at være med på en spændende rejse allerede fra opstartsfasen.

Det er dig, der:

  • har tæt kontakt via mail og telefon til udvalgte potentielle, samt eksisterende servicekunder, for at identificere deres tekniske behov og tilbyde skræddersyede løsninger og langsigtede planer om udskiftning af eksisterende frekvensomformerløsninger
  • yder teknisk rådgivning og support til kunder for at sikre optimal produktanvendelse og kundetilfredshed
  • udarbejder og følger op på tilbud inden for frekvensomformerløsninger
  • har tæt samarbejde med service- og salgsteamet for at sikre koordineret og effektiv kundehåndtering.

En intern rolle, hvor du kombinerer teknisk viden og salg

Du har en relevant baggrund inden for elbranchen eller en beslægtet teknisk baggrund. Du får naturligvis en grundig oplæring i de konkrete produkter og applikationer.

Du ser IT som en naturlig del af din værktøjskasse og har fremragende kommunikationsfærdigheder i skriftligt og mundtligt dansk.

Som person er du selvdrevet, struktureret og trives med at arbejde i et dynamisk miljø, hvor der nogle gange er fart på.

Med en serviceorienteret tilgang til både kunder og kolleger, er du med i videreudviklingen af den positive kultur, som er en del af STYREG.

Vil du med ombord?

Du har muligheden for at være en del af en velrenommeret virksomhed i vækst, hvor Danfoss-navnet indgår som en del af virksomhedens DNA.

Med andre ord tilbyder STYREG dig:

  • Et samarbejde med nogle af Danmarks mest erfarne “produktnørder” indenfor frekvensomformere.
  • Et godt sted at være med medarbejdertrivsel i fokus.
  • Sundheds- og tandforsikring og en god frokostordning.
  • Fleksibilitet i mødetider og mulighed for hjemmearbejdsplads.

Søg stillingen