Skip to main content

Anlægsingeniør til havneudvidelsesprojekt

Har du en forkærlighed for det maritime og en passion for at arbejde med ingeniørfaget i bredeste forstand? Så er her en unik mulighed, hvor du ovenikøbet får en af Danmarks smukkeste udsigter fra dit kontor.

Hirtshals Havn har en ambitiøs målsætning om at blive den grønneste trafikhavn i Europa på gods, transport og logistikløsninger, samt produktion af bedre alternativer til de traditionelle brændstoffer. De er i fuld gang med at realisere deres store havneudvidelsesprojekt til over 1 mia. kroner.

Et job med mening og værdi

Som Hirtshals Havns nye anlægsingeniør får du indflydelse på alle faserne i forbindelse med Hirtshals Havns nye, store havneudvidelsesprojekt, Nordhavnen. Det indebærer alt fra planlægning til design og implementering af den færdige løsning.

Ikke to dage er ens på havnen i Hirtshals og du vil dagligt blive udfordret på alle dine ingeniørtekniske kompetencer. Samtidig er der rig mulighed for at sætte dit helt eget præg på stillingen og derved udvikle dine færdigheder i en meget spændende organisation i udvikling.

Projekterne varierer i størrelse og kompleksitet, og udføres som oftest af rådgivere, med Hirtshals Havn som bygherre.

Du får ansvar og alsidighed

Den tekniske afdeling på Hirtshals Havn står for udvikling, vedligeholdelse og optimering af alle anlægstekniske installationer på havneområdet. På nuværende tidspunkt strækker det sig over et areal på 1,2 mio. m2., og efter den kommende havneudvidelse en halv million m2 yderligere.

Med reference til COO, får du ansvaret for en meget bred vifte af anlægsopgaver på havnen og i relation til havneudvidelsen, herunder bl.a.:

 • udbud og teknisk kvalitetssikring af havneudvidelsen Nordhavnen
 • tilsyn med anlægsopgaver, specielt i forbindelse med havneudvidelsen
 • udvikling, projektering og optimering af havnearealer og kajgader
 • site evaluering af havneområdet
 • miljøundersøgelser og vurdering af projektets påvirkning af miljøet
 • compliance, budget og ressourcestyring i samarbejde med det øvrige projektteam.

Du har overblikket og skaber relationer

Vi forestiller os, at du har en uddannelse som ingeniør (diplom, akademi eller civil), gerne inden for anlægsbyggeri. Du er nyuddannet, eller har et par års erfaring med anlægsbyggeri.

Du er rutineret bruger af Office-pakken og har kendskab til digitale tegneprogrammer, herunder f.eks. AutoCAD.

Som person befinder du dig godt i en travl hverdag, hvor struktur og overblik over de forskellige projekter er alfa og omega.

Herudover er du:

 • proaktiv og arbejder selvstændigt
 • god til at holde overblik og håndtere komplekse problemstillinger
 • udadvendt og god til at skabe relationer
 • opsøgende i dit netværk
 • samarbejdsorienteret både på tværs i organisationen og over for kunder og øvrige samarbejdspartnere.

Vi forventer, at du er flydende på dansk i skrift og tale, og kan begå dig på engelsk.

Gode forhold og høj faglighed

Du vil spille en central rolle i udviklingen af Hirtshals Havns spændende, industrielle erhvervsområde, og bliver del af et fagligt stærkt team, hvor samarbejde og sparring er en naturlig del af hverdagen. Der hersker en uformel tone og der arbejdes bredt med planlægning, rådgivning, anlæg, sparring vedr. vedligehold af bygninger, arealer og infrastruktur til lands og til vands.

Din arbejdsplads vil som udgangspunkt være på Norgeskajen 11 i Hirtshals, hvor du tilbydes attraktive personaleforhold som f.eks. frugt-, frokost- og sundhedsordning samt fleksible arbejdstider og mulighed for hjemmearbejde.

Søg stillingen