Skip to main content

Dyrlæge til moderne og kompetent dyrlægehus

Dyrlægehuset Randers søger en dygtig dyrlæge, der brænder for at levere den bedste behandling til klinikkens patienter. Så hvis du har lyst til tage del i en organisation, der vægter et højt fagligt niveau og kollegialt fællesskab, er dette måske jobbet for dig.

Jobbet

Hos Dyrlægehuset Randers behandler de familiedyr i deres fire konsultationsrum samt operationsstue. De er alle udstyret med det moderne teknologisk udstyr, der skal til for at kunne udføre et bredt spekter af operationer, undersøgelser og fysioterapi.

Udover at fungere som dyrehospital, er Dyrelægehuset Randers også en døgnåben skadestue, der tager imod henvisninger fra hele Jylland. Du får rig mulighed for at deltage i vagten, men dette er frivilligt.

Din hverdag vil bestå af konsultationer og operationer, hvor du trives med at gøre en dyd ud af at sikre den rette diagnose og give patienten den bedste behandling. Kontakt og kommunikation med kunderne er også en stor og vigtig del af dit arbejde.

Du bliver en del af et velfungerende klinikteam, der består af seks dyrlæger, der er specialiseret inden for forskellige områder, to veterinærsygeplejersker, seks elever og flere klinikmedhjælpere.

Profil

Dyrlægehuset Randers søger en dyrlæge med erfaring fra smådyrspraksis, men er du nyuddannet, er du også meget velkommen til at søge. Uanset din erfaring bliver du klædt godt på til arbejdet.

Du har gerne allround-erfaring og et nysgerrigt sind, så du er åben for at lære nyt. Det er ikke et krav, at du kommer med et bestemt speciale, men vi håber, at du har lyst til at udvikle dig på det område, du har interesse for.

Har du erfaring med at give medicin, tandarbejde eller sterilisation, er det en fordel.

Du behersker dansk i skrift og tale. Begår du dig også på engelsk, er det en fordel.

Som person er du stabil og går op i dit arbejde og din faglighed. Du trives i en tempofyldt hverdag, hvor du og dine kollegaer støtter og hjælper hinanden.

Derudover er du:

  • Engageret og ansvarsbevidst
  • Struktureret
  • God til at kommunikere
  • Lærenem og proaktiv
  • Positiv og humoristisk

Udviklingsmuligheder og kollegaer der brænder for deres fag

Du bliver en del af en organisation, som vokser i takt med, at der investeres i flere klinikker. Dyrlægehuset Randers har de seneste år vokset med opkøb af flere klinikker, og deres ambition er at fortsætte med at få flere dygtige og passionerede kollegaer med på rejsen. Du får mulighed for at tage del i udviklingen og præge dens fremtid på dit fagområde.

Du tilbydes rammer, som du kommer til at vokse i som medarbejder og som menneske. På kontoret i Randers træder du ind i nogle fagligt stærke, balancerede og behagelige rammer, hvor der er fokus på trivsel, sammenhold og faglig udvikling gennem frihed under ansvar. De tror på et arbejdsliv i balance, og prioriterer vigtigheden af et godt og stærkt fællesskab.

I en travl arbejdsdag er gode kollegaer vigtige. De har hinandens ryg, og der vil altid være støtte at finde blandt dine kollegaer. Succeserne fejrer de sammen gennem sociale arrangementer.

Derudover får du et spændende job i en sund virksomhed med en stærk kultur med plads til både mennesker, forretning og ambitioner. Desuden får du søde kollegaer, som arbejder mod et fælles mål, og som er eksperter inden for deres fag.

Søg stillingen