Skip to main content

Curias historie

1997

Mogens Breum og Michael Reffstrup etablerer Curia i Aarhus. Curia afspejler drømmen om en transparent, kompetent konsulentvirksomhed, der tilbyder dansk erhvervsliv hjælp til rekruttering og outplacement i øjenhøjde.

2000

Curia har for alvor fået fodfæste som rekrutteringspartner i en lang række industrier. Årene herefter karakteriseres ved øget omsætning, tættere og længerevarende kunderelationer og en konsulentgruppe, der vokser tilsvarende.

2005

Efter flere år med stabil vækst og øget efterspørgsel på Curias ydelser i Nordjylland, etablerer vi en afdeling i Aalborg med Torben Abildgaard i spidsen.

2007

Curia fejrer første runde fødselsdag. Virksomheden er i mellemtiden vokset til 15 kompetente medarbejdere og beskæftiger sig med en bred vifte af kunder – primært inden for det private erhvervsliv.

2009

Curia opkøber CV Management og udvider dermed kundeporteføljen i den finansielle sektor.

2012

Mogens Breum vælger at gå på pension og fratræder dermed som partner. Torben Abildgaard tiltræder som Managing Partner ved siden af Michael Reffstrup.

2013

Curia udvider med kontor i København og kan nu som landsdækkende rekrutteringsvirksomhed servicere kunder i hele landet. Kundeporteføljen spænder nu bredt fra SMV'er til C20-virksomheder og offentlige institutioner.

2014

Curia opsamler flere års viden om rådgivning til afskedigede medarbejder og udgiver outplacementbogen ”Vejen til dit nye job”, som allerede ved årets udgang udkommer i andet oplæg.

2016

Børsen tildeler Curia Gazelle-prisen for første gang, og vi beviser dermed, at det efter en del år i branchen stadig er muligt at skabe ekstraordinære resultater.

2017

Curia har eksisteret i 20 år, hvilket fejres med både kunder, kandidater og medarbejdere. Samme år tildeles Curia Gazelle-prisen for andet år i træk.

2018

Curia er med til at stifte brancheforeningen Search Danmark. Brancheforeningens ambition er at sikre en højere kvalitet, skabe et etisk kodeks og større transparens i branchen til fordel for kunderne.

2022

Curia har eksisteret i 25 år. Det fejrede vi med både kunder, kandidater og medarbejdere.

I dag er vi 21 dedikerede medarbejdere, hvoraf flere har været en del af Curia i mere end 10 år. Vi arbejder fortsat målrettet mod vækst, udvikling og - vigtigst af alt - tilfredse kunder og kandidater.