CORONA, COVID-19

I Curia følger vi selvfølgelig myndighedernes restriktioner og passer derfor på hinanden, vores kunder og vores kandidater. Vi sikrer, at møder afholdes med afstand og med højt fokus på hygiejne. Vi er tilbage på vores lokationer i Aahus, Aalborg og København og er dermed 100% til rådighed for dig. Vi gennemfører alle igangværende rekrutterings- og outplacementprocesser, og tilsvarende står vi klar til at igangsætte nye opgaver.

Outplacement hos Curia

Vi har hjulpet mere end 2500 afskedigede medarbejdere videre i deres karriere

Et outplacementforløb er en struktureret proces, som har til formål at hjælpe en afskediget medarbejder med at finde et nyt job. Outplacement handler først og fremmest om at sikre den afskedigede medarbejder optimale betingelser for en fortsat karriere på arbejdsmarkedet. Outplacementforløbet har således ét overordnet formål: at den afskedigede medarbejder finder et nyt job – det rigtige job.

Konceptet bag Curias outplacementforløb er udviklet med baggrund i erfaringer og samtaler med mere end 2500 kandidater, der har været igennem et afskedigelsesforløb. I Curias outplacementforløb er der fire overordnede faser, som vi gennemgår i løbet af processen:

  1. Hvor er du: en afklaring af den aktuelle situation som opsagt medarbejder.
  2. Hvem er du: en afklaring af personens faglige og personlige kompetencer og succeser.
  3. Hvad vil du: en afklaring af drømmejobbet og personens karrieremål.
  4. Hvordan gør du: planlægning og udførelse af konkrete jobsøgningsaktiviteter.

Vi skræddersyer altid outplacementforløbet til din medarbejders behov. Vi tager udgangspunkt i den enkeltes situation og tilpasser programmet herefter.

Som en del af vores outplacementforløb tilbyder vi desuden den afskedigede medarbejder et eksemplar af vores bog Outplacement – Vejen til dit næste job, der bygger på vores mangeårige erfaring og viden inden for rekruttering og outplacement. Bogen indeholder bl.a. en lang række forslag og teknikker samt værktøjer og øvelser til afklaring af den afskedigede medarbejders faglighed, personlighed, succeser, udvikling af netværk mm., som kan hjælpe til at gøre jobsøgningen mere effektiv.

Websitet anvender cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
OK