Outplacement hos Curia

Vi har hjulpet over 1000 afskedigede medarbejdere videre i deres karriere. 

Et outplacementforløb er en struktureret proces, som har til formål at hjælpe en afskediget medarbejder med at finde et nyt job. Outplacement handler først og fremmest om at sikre den afskedigede medarbejder optimale betingelser for en fortsat karriere på arbejdsmarkedet. Outplacementforløbet har således ét overordnet formål: at den afskedigede medarbejder finder et nyt job – det rigtige job.

Konceptet bag Curias outplacementforløb er udviklet med baggrund i erfaringer og samtaler med mere end 1000 kandidater, der har været igennem et afskedigelsesforløb. I Curias outplacementforløb er der fire overordnede faser, som vi gennemgår i løbet af processen:

  1. Hvor er du: en afklaring af den aktuelle situation som opsagt medarbejder.
  2. Hvem er du: en afklaring af personens faglige og personlige kompetencer og succeser.
  3. Hvad vil du: en afklaring af drømmejobbet og personens karrieremål.
  4. Hvordan gør du: planlægning og udførelse af konkrete jobsøgningsaktiviteter.

Vi skræddersyer altid outplacementforløbet til din medarbejders behov. Vi tager udgangspunkt i den enkeltes situation og tilpasser programmet herefter.

Som en del af vores outplacementforløb tilbyder vi desuden den afskedigede medarbejder et eksemplar af vores bog Outplacement – Vejen til dit næste job. Bogen bygger på vores erfaringer, og den indeholder en lang række forslag og teknikker, som kan hjælpe til at gøre jobsøgningen mere effektiv.

Websitet anvender cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
OK