CORONA, COVID-19

I Curia følger vi selvfølgelig myndighedernes restriktioner og passer derfor på hinanden, vores kunder og vores kandidater. Vi sikrer, at møder afholdes med afstand og med højt fokus på hygiejne. Vi er tilbage på vores lokationer i Aahus, Aalborg og København og er dermed 100% til rådighed for dig. Vi gennemfører alle igangværende rekrutterings- og outplacementprocesser, og tilsvarende står vi klar til at igangsætte nye opgaver.

Outplacement - hjælp din medarbejder godt videre

Står din virksomhed over for at skulle afskedige en eller flere medarbejdere, og ønsker I at give disse medarbejdere et overblik over situationen og mulighederne for at komme mere effektivt videre?

Curia står som en stærk samarbejdspartner inden for outplacement, da vi gennem årene har hjulpet mere end 2500 afskedigede medarbejdere videre i nyt job. Outplacementforløb er i vores optik meget givende, idet det er vores erfaring, at mange afskedigede medarbejdere kan anvende tiden i opsigelsesperioden meget bedre. Ved at tilbyde din afskedigede medarbejder et outplacementforløb hos Curia, vil outplacementkandidaten starte forløbet umiddelbart efter opsigelsen.

Outplacementforløbet vil gøre den afskedigede medarbejder i stand til at forberede og gennemføre en effektiv og målrettet jobsøgning. Derudover vil outplacementkandidaten også få mulighed for at opbygge værdifulde kompetencer, som kan bruges i forbindelse med karriereplanlægning.

Konkurrencen på jobmarkedet er intens, og sandsynligheden for at få drømmejobbet afhænger især af evnen til at begå sig som jobsøger. Det kræver kendskab til en række teknikker og metoder, og det er vores erfaring, at en planlagt og målrettet jobsøgningsproces er afgørende for at få succes. Curias funktion i outplacementforløbet er derfor at øge den afskedigede medarbejders kendskab til jobsøgningsteknikker og metoder.

Vælger din virksomhed Curia som samarbejdspartner i et outplacementforløb, vil hver afskedigede medarbejder blive tilknyttet kun én af Curias egne konsulenter, der vil bruge den nødvendige tid på, at medarbejderen får den rigtige start på sin jobsøgning og fremtidige karriere. Den opsagte medarbejder får konkret og kompetent rådgivning om udfordringer og aktiviteter i forbindelse med jobsøgning og coaching i forhold til fremtidige overvejelser.

Derudover får medarbejderen et eksemplar af vores bog ’Outplacement – Vejen til dit næste job’. Bogen bygger på vores erfaringer, og den indeholder en lang række forslag og teknikker, herunder konkrete eksempler, øvelser, værktøjer og gode råd, som kan hjælpe til at gøre jobsøgningen mere effektiv.

Websitet anvender cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
OK