Curias outplacementforløb

Curias outplacementforløb er inddelt i fire faser:

  1. Hvor er du: Formålet for første fase er at afklare den aktuelle situation som opsagt medarbejder, og sammen med en af Curias konsulenter bearbejder vi denne forandring.

  2. Hvem er du: Formålet for anden fase er at afklare vedkommendes faglige og personlige kompetencer og succeser. Derudover afdækker vi personlige kompetencer og personlige udviklingsområder gennem personlighedstesten samt resultater og succeshistorier, som han eller hun skal søge sit næste job på.

  3. Hvad vil du: Her arbejder konsulenten og den afskedigede medarbejder med en værdiafklaring og overvejelser omkring det vigtige indhold i drømmejobbet og karrieremål.

  4. Hvordan gør du: Der arbejdes med planlægning og udførelse af konkrete jobsøgningsaktiviteter for den afskedigede medarbejder. Dette inkluderer viden om, hvordan man begår sig på det danske jobmarked, gode råd til at bruge sit netværk, skrive jobansøgning og CV, gå til jobsamtaler, deltage i tests samt udarbejdelse af aktivitets- og handleplan for jobsøgningsprocessen.

Ved hjælp af vores outplacementforløb sikrer vi, at den afskedigede medarbejder kommer godt videre efter endt ansættelse. Vi garanterer, at den afskedigede medarbejder bliver afklaret omkring egne kompetencer og muligheder gennem kontinuerlig sparring og coaching med en af Curias konsulenter.