CORONA, COVID-19

I Curia følger vi selvfølgelig myndighedernes restriktioner og passer derfor på hinanden, vores kunder og vores kandidater. Vi sikrer, at møder afholdes med afstand og med højt fokus på hygiejne. Vi er tilbage på vores lokationer i Aahus, Aalborg og København og er dermed 100% til rådighed for dig. Vi gennemfører alle igangværende rekrutterings- og outplacementprocesser, og tilsvarende står vi klar til at igangsætte nye opgaver.

Curias outplacementstatistik

Siden Curias etablering i 1997 har vi skabt gode resultater for jobsøgere og afskedigede medarbejdere. Ifølge vores statistik er flere end 50% af alle outplacementkandidater i nyt job inden for de første tre måneder efter, at de er startet i et outplacementforløb hos Curia. Efter fire måneder er flere end 60% videre i deres karriere og er påbegyndt nyt job.

Et outplacementforløb hos Curia er dog ingen jobgaranti. Det sidste lille skridt i jobsøgningsprocessen, der handler om at få jobbet, skal kandidaten selv tage. Til gengæld står vi altid klar med hjælp til vedkommende i resten af processen. Her vil vi skubbe til, trække i og særligt støtte kandidaten i sin jobsøgning. Alt i alt giver vi de optimale betingelser for at søge job.

Websitet anvender cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
OK