CORONA, COVID-19

I Curia følger vi selvfølgelig myndighedernes restriktioner, og vi arbejder derfor 
på andre metoder end under "normale" omstændigheder.

 

Vi er dog stadigvæk 100% til rådighed for dig - så uanset om du er kunde eller kandidat, kan du kontakte os, præcis som du plejer. Vi fortsætter alle igangværende rekrutterings- og outplacementprocesser via de digitale medier, og tilsvarende står vi klar til at igangsætte nye opgaver.

Curias outplacementstatistik

Siden Curias etablering i 1997 har vi skabt gode resultater for jobsøgere og afskedigede medarbejdere. Ifølge vores statistik er flere end 50% af alle outplacementkandidater i nyt job inden for de første tre måneder efter, at de er startet i et outplacementforløb hos Curia. Efter fire måneder er flere end 60% videre i deres karriere og er påbegyndt nyt job.

Et outplacementforløb hos Curia er dog ingen jobgaranti. Det sidste lille skridt i jobsøgningsprocessen, der handler om at få jobbet, skal kandidaten selv tage. Til gengæld står vi altid klar med hjælp til vedkommende i resten af processen. Her vil vi skubbe til, trække i og særligt støtte kandidaten i sin jobsøgning. Alt i alt giver vi de optimale betingelser for at søge job.

Websitet anvender cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
OK