CORONA, COVID-19

I Curia følger vi selvfølgelig myndighedernes restriktioner og passer derfor på hinanden, vores kunder og vores kandidater. Vi sikrer, at møder afholdes med afstand og med højt fokus på hygiejne. Vi er tilbage på vores lokationer i Aahus, Aalborg og København og er dermed 100% til rådighed for dig. Vi gennemfører alle igangværende rekrutterings- og outplacementprocesser, og tilsvarende står vi klar til at igangsætte nye opgaver.

Michael Reffstrup

Managing Partner
+45 2277 1490
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Aarhus

Michael Reffstrup etablerede Curia i 1997

Michael etablerede Curia tilbage i 1997 sammen med Mogens Breum (tidligere partner i Curia). Michael har siden da fungeret som Managing Partner for Curias kontor i Aarhus med ansvar for flere konsulenter.

Certificeret psykoterapeut med solid rekrutteringserfaring 

Med mere end 25 års erfaring inden for search & selection arbejder Michael med rekruttering til små, mellemstore og store virksomheder og til C20-virksomheder. Han løser rekrutteringsopgaver for ejerledede virksomheder inden for industri, handel, udvikling og finans, og han faciliterer ansættelser af administrerende direktører, fagdirektører og specialister til både danske og internationale virksomheder. Michael har således en bred indsigt i de kulturelle vilkår, som kompetente danske medarbejdere skal navigere i.

Gennem årene har Michael desuden gennemført flere hundrede executive ouplacementforløb, hvor de faglige rammer for rådgivningen er Curias egen outplacementbog. Her er han især optaget af kandidatens personlige forudsætninger for vedkommendes ambitioner.

Michael er certificeret psykoterapeut fra Psykoterapeutisk Institut i Aarhus og har bestyrelsesuddannelsen STRATEGIC BOARD ROOM™ fra BOARD GOVERNANCE A/S. Før Michael etablerede Curia, arbejdede han som seniorkonsulent for Canon Danmark A/S og var partner i PM Consult ApS.

Testcertificeringer

Michael har en række certificeringer i testværktøjer fra Center for Ledelse, herunder Personality Focus Profile, som belyser kandidatens personlighedstræk samt Ability Focus Profile, som belyser kandidatens evne til logisk tænkning.

Websitet anvender cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
OK