CORONA, COVID-19

I Curia følger vi selvfølgelig myndighedernes restriktioner og passer derfor på hinanden, vores kunder og vores kandidater. Vi sikrer, at møder afholdes med afstand og med højt fokus på hygiejne. Vi er tilbage på vores lokationer i Aahus, Aalborg og København og er dermed 100% til rådighed for dig. Vi gennemfører alle igangværende rekrutterings- og outplacementprocesser, og tilsvarende står vi klar til at igangsætte nye opgaver.

Pia Sondrup Bach

Chefkonsulent
+45 4082 9208
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Aalborg

Pia Sondrup Bach blev ansat i Curia i 2007

Med udgangspunkt i sin solide erfaring med rekruttering leverer Pia rekrutteringsydelser til mellemstore og store virksomheder i Danmark. Hun rekrutterer til meget varierende stillinger inden for bl.a. rådgivning, økonomi, IT, projektledelse, teamledelse, supply chain, salg og ingeniørarbejde. Derudover har Pia gennemført mange outplacementforløb for både individuelle personer og større grupper.

Cand.merc. i organisation og strategi med solid rekrutteringserfaring

Pia er uddannet cand.merc. i organisation og strategi fra Aalborg Universitet i 2003. Hun har arbejdet med rekruttering, siden hun færdiggjorde sin uddannelse, først som researcher og PA hos Qvist Executive Search og herefter som Management Assistant hos TimeXtender. Her arbejdede hun med at opbygge virksomhedens HR-funktion, især med fokus på rekruttering og onboarding af nye medarbejdere.

Testcertificeringer

Pia har en række certificeringer i testværktøjer fra Center for Ledelse, herunder Personality Focus Profile, som belyser kandidatens personlighedstræk, samt Ability Focus Profile, som belyser kandidatens evne til logisk tænkning.

Websitet anvender cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
OK