CORONA, COVID-19

I Curia følger vi selvfølgelig myndighedernes restriktioner og passer derfor på hinanden, vores kunder og vores kandidater. Vi sikrer, at møder afholdes med afstand og med højt fokus på hygiejne. Vi er tilbage på vores lokationer i Aahus, Aalborg og København og er dermed 100% til rådighed for dig. Vi gennemfører alle igangværende rekrutterings- og outplacementprocesser, og tilsvarende står vi klar til at igangsætte nye opgaver.

Torben Abildgaard

Managing Partner
+45 4061 7022
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Aalborg

Torben Abildgaard blev partner i Curia i 2005

Torben Abildgaard tiltrådte i 2005 som Managing Partner i Curia med henblik på at udvide markedsandelen i Nordjylland. Han har siden da fungeret som direktør på Curias kontor i Aalborg med ansvar for tre chefkonsulenter.

Torben arbejder med rekruttering og udvælgelse inden for mange forskellige brancher og stillingstyper, der spænder bredt fra specialiststillinger til mellemleder- og direktørstillinger. Han rekrutterer både til den offentlige og den private sektor. Torben er desuden en kompetent sparringspartner for ledere på alle niveauer i forbindelse med fyringsrunder og outplacementforløb.

Cand.merc. og solid erfaring med HR og rekruttering 

Torben er uddannet cand.merc. i organisation og strategi fra Aalborg Universitet i 1995. Derudover har han bestyrelsesuddannelsen STRATEGIC BOARD ROOM™ fra BOARD GOVERNANCE A/S og er påbegyndt en eMBA. Torben har tidligere haft en lang og spændende karriere hos Telenor, der er en af Curias store kunder. Her var han ansvarlig for rekruttering og lederudvikling som henholdsvis HR Manager og rekrutteringschef.

Torben er i dag ligeledes ekstern lektor på Aalborg Universitet i Human Ressource Management og Ledelse og beskikket censor for De Erhvervsøkonomiske Censorkorps i Danmark. Derudover er han med i Advisory Board hos UCN, er udvalgsformand i Aktivitetsudvalget hos Erhverv Norddanmark og styregruppemedlem i Nextwork/HR Chef Gruppen.

Testcertificeringer

Torben har en række certificeringer i testværktøjer fra Center for Ledelse, herunder Personality Focus Profile, som belyser kandidatens personlighedstræk, samt Ability Focus Profile, som belyser kandidatens evne til logisk tænkning. Derudover er han certificeret i Leadership Focus Profile, der belyser lederens holdninger og prioriteringer i forhold til centrale ledelsesopgaver samt vedkommendes motivation for at lede.

Websitet anvender cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
OK