Kasper Vork Steffensen

Seniorkonsulent / Headhunter
+45 2546 3330
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Aalborg

Kasper Vork Steffensen blev ansat i Curia i 2007

Med udgangspunkt i sin tekniske og praktiske erfaring som ingeniør rekrutterer Kasper primært engineering-profiler som eksempelvis ingeniører, SW-udviklere, IT-professionelle, konstruktører og maskinmestre til mellemstore og store danske og internationale virksomheder. Organisatorisk arbejder han især med profiler på specialist-, projektleder-, og mellemlederniveau inden for udvikling, drift og produktion, supply chain og QHSE. Derudover har Kasper gennemført mange outplacementforløb for både individuelle personer og større grupper. 

Civilingeniør med organisatorisk og psykologisk overbygning

Kasper er uddannet civilingeniør i telekommunikation fra Aalborg Universitet i 1995. Efterfølgende har han læst HD i organisation og ledelse, NLP Master Coach®, kandidattilvalgsfag i psykologi og bestyrelsesuddannelsen STRATEGIC BOARD ROOM™ fra BOARD GOVERNANCE A/S. Kasper har tidligere arbejdet som forskningsingeniør hos Aalborg Universitet, projektleder hos RTX Telecom og som radiosystemingeniør, programleder og sektionsleder hos Telenor, inden han blev ansat hos Curia i 2007. Siden 2006 har han desuden fungeret som ekstern lektor ved HD(O)-studiet på Aalborg Universitet.

Testcertificeringer 

Kasper har en række certificeringer i testværktøjer fra Center for Ledelse, herunder Bidrag til Bedømmelse, som belyser kandidatens personlighedstræk, samt Omtanketesten, som belyser kandidatens evne til logisk tænkning.

Websitet anvender cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
OK