CORONA, COVID-19

I Curia følger vi selvfølgelig myndighedernes restriktioner og passer derfor på hinanden, vores kunder og vores kandidater. Vi sikrer, at møder afholdes med afstand og med højt fokus på hygiejne. Vi er tilbage på vores lokationer i Aahus, Aalborg og København og er dermed 100% til rådighed for dig. Vi gennemfører alle igangværende rekrutterings- og outplacementprocesser, og tilsvarende står vi klar til at igangsætte nye opgaver.

Bjarke Steengaard

Associate Partner
+45 4242 2082
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
København

Bjarke Steengaard blev tilknyttet Curia i 2013

Bjarke tiltrådte som Associate Partner i Curia i 2013 med henblik på at udvide markedsandelen på Sjælland. Han er i dag ansvarlig for Curias kontor i København.

Med udgangspunkt i sin mangeårige erfaring inden for salg og rekruttering arbejder Bjarke med search & selection til danske og internationale videnstunge virksomheder inden for bl.a. energisektoren. Organisatorisk arbejder han især med profiler på specialist-, projektleder-, og mellemlederniveau samt funktionsdirektører. 

Solid erfaring med salg og rekruttering

Bjarke er handelsuddannet og har en lang og spændende karriere inden for salg bag sig. Han har bl.a. været salgschef for Canon Danmark A/S, direktør for salg og marketing hos Canal Digital A/S, salgschef for Konica Minolta Danmark A/S og Country Manager hos Sharp Business Systems Danmark A/S. Derudover har Bjarke beskæftiget sig med search & selection i mere end 12 år gennem ansættelser hos bl.a. Cultivator A/S og Taplow Denmark. Bjarke er i dag ligeledes bestyrelsesformand for Compaction A/S og Compaction Holding ApS.

Testcertificeringer

Bjarke er certificeret i en række forskellige testværktøjer, herunder personlighedstestsene Master Person Analyse og SHL OPQ32, der belyser kompetencer, egenskaber og forventet adfærd i erhvervslivet. Derudover er han certificeret i Belbin og Master EASI, der fokuserer på hhv. sammensætning af effektive teams og udvikling af persontyper. Desuden er Bjarke certificeret i 360 graders analyse, som fokuserer på feedback og er et ledelsesværktøj til personaleevaluering og præstationsforbedringer.

Websitet anvender cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
OK