Curias CV-database

I Curia har vi vores egen CV-database, hvor vi opbevarer CV’er fra kandidater, der søger vores annoncerede stillinger, eller som opretter deres CV for at opnå mere synlighed som jobsøgende. Vores konsulenter anvender aktivt CV-databasen, når de søger efter kandidater til bestemte stillinger – både dem vi annoncerer på vores hjemmeside, og dem der ikke annonceres. Når vi skal finde den helt rigtige kandidat til din virksomhed, er vores CV-database altså én af mange tiltrækningskanaler, som vi benytter i rekrutteringsprocessen.

I CV-databasen har vi CV’er på direktører, topledere og specialister med en bred vifte af faglige kompetencer. Vi sørger for at profilere CV-databasen på relevante medier, så vi tiltrækker opmærksomhed fra kandidater med relevante kompetencer til de stillinger, vi rekrutterer til. Det giver os mulighed for også at kontakte kandidater, der ikke umiddelbart er aktive jobsøgere, men som kan vise sig at være det helt rigtige match til din virksomhed.

I vores CV-database bliver alle personlige oplysninger opbevaret i overensstemmelse med persondataloven og Datatilsynets retningslinjer. Du kan læse mere om dette i Curias persondatapolitik.

Websitet anvender cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
OK