CORONA, COVID-19

I Curia følger vi selvfølgelig myndighedernes restriktioner, og vi arbejder derfor 
på andre metoder end under "normale" omstændigheder.

 

Vi er dog stadigvæk 100% til rådighed for dig - så uanset om du er kunde eller kandidat, kan du kontakte os, præcis som du plejer. Vi fortsætter alle igangværende rekrutterings- og outplacementprocesser via de digitale medier, og tilsvarende står vi klar til at igangsætte nye opgaver.

Vores kompetencer

Hos Curia kan vi noget med mennesker. Vi forstår at identificere personlige og arbejdsmæssige kompetencer hos kandidater, som sikrer det rigtige match, når din virksomhed mangler en ny medarbejder.

Vores konsulenter har solid rekrutteringserfaring. Alle har en høj anciennitet i Curia eller i rekrutteringsbranchen, og vi har en baggrund inden for det område, vi rekrutterer til. Det betyder, at det f.eks. er ingeniører, der rekrutterer ingeniører, og det gør os i stand til hurtigt at forstå jobbet, virksomheden og branchen, der rekrutteres til. Vi har den viden, de metoder og de værktøjer, der skal til for at sikre, at din virksomhed får de rigtige mennesker til de rigtige roller på det rette tidspunkt. På den måde opnår din virksomhed størst mulig succes.

Vi løser altid en opgave inden for en fair tidsramme og følger op på vores rekrutteringer, så både din virksomhed og kandidaterne opnår fuld tilfredshed.

Hos Curia får du en samarbejdspartner, der vil din virksomhed det bedste, og hvor kvalitet og effektivitet er i fokus. Vi kan noget med mennesker, og vi er gode til det, vi laver – at finde din næste medarbejder.

Websitet anvender cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
OK