CORONA, COVID-19

I Curia følger vi selvfølgelig myndighedernes restriktioner og passer derfor på hinanden, vores kunder og vores kandidater. Vi sikrer, at møder afholdes med afstand og med højt fokus på hygiejne. Vi er tilbage på vores lokationer i Aahus, Aalborg og København og er dermed 100% til rådighed for dig. Vi gennemfører alle igangværende rekrutterings- og outplacementprocesser, og tilsvarende står vi klar til at igangsætte nye opgaver.

Curias rekrutteringsproces

For at sikre en effektiv og succesfuld rekruttering af din nye medarbejder arbejder vi ud fra en særdeles velafprøvet rekrutteringsproces, som er inddelt i seks faser:

  1. Profilafklaring: Vi mødes med en eller flere repræsentanter fra din virksomhed og udarbejder sammen en opgave- og profilbeskrivelse for den stilling, du ønsker besat. Denne beskrivelse indeholder bl.a. en beskrivelse af virksomheden og stillingen, forventninger til kandidatens faglige kompetencer, kandidatens personprofil samt succeskriterier og ønskede resultater. Vi fastlægger desuden en tidsplan for hele forløbet. Herefter udarbejdes et stillingsopslag, som godkendes af din virksomhed og annonceres her på vores hjemmeside, på Jobindex og LinkedIn eller en lignende jobportal.

  2. Headhunting og search: Vi arbejder opsøgende og effektivt for at finde de bedste kandidater, der matcher opgave- og profilbeskrivelsen. Dette sker bl.a. gennem vores viden om markedet og vores store netværk på tværs af brancher og arbejdsområder, ligesom vi også benytter vores egen CV-databaseLinkedIn og andre relevante databaser. Vi har dermed mulighed for at søge bredt og herigennem sikre, at vi finder det bedste match til stillingen og din virksomhed.

  3. Selection: I denne fase af rekrutteringsprocessen har vi fokus på at udvælge de bedste kandidater af de ansøgere, som selv har søgt stillingen. Ligeledes udvælges de kandidater, der på baggrund af search-fasen vurderes relevante til stillingen. Til at udvælge disse kandidater anvendes bl.a. telefoninterviews med henblik på screening af kandidaterne. Herved får vi et større indblik i, hvem de enkelte kandidater er, og hvad de står for, så vi kan sikre, at kun de bedste og mest motiverede går videre i rekrutteringsprocessen.

  4. Test og interview: Efter at have udvalgt de relevante og mest egnede kandidater tester vi dem med en personlighedstest. Vores konsulenter er alle certificerede i brugen af forskellige testværktøjer, herunder Personality Focus Profile og Ability Focus Profile. Disse tests giver et klart billede af kandidaten, og hvorvidt vedkommende er et match i forhold til den udarbejdede opgave- og profilbeskrivelse og din virksomhed. Vi inviterer ligeledes de udvalgte kandidater til en samtale hos Curia med den ansvarlige konsulent, så vi har mulighed for at vurdere kandidaten yderligere og møde vedkommende ansigt til ansigt.

  5. Præsentation: Når vi har mødt kandidaterne og set på resultatet af deres personlighedstest, udvælger vi de kandidater, som skal præsenteres for din virksomhed. Vi udvælger typisk en håndfuld kandidater, som vi vurderer til at være de mest relevante for stillingen og din virksomhed. Inden du møder kandidaterne, vil du få tilsendt en præsentation af hver kandidat indeholdende et overblik over bl.a. kandidatens uddannelse og erhvervserfaring, konsulentens vurdering af kandidaten og vedkommendes styrker og svagheder samt resultatet af personlighedstesten. Herudover er også kandidatens ansøgning og CV en del af præsentationen. Vi tilbyder altid at deltage i præsentationen. 

  6. Finalepræsentation og kontrakt: Efter den første præsentation udvælges de bedste kandidater i samarbejde med din virksomhed til en sidste og afsluttende finalepræsentation. Vi tilbyder igen at deltage i præsentationen. Inden denne præsentation indhenter vi referencer på de pågældende kandidater, og du holdes løbende opdateret omkring processen. Efter finalepræsentationen udvælger du og din virksomhed den kandidat, som skal ansættes i stillingen.

Det er selvfølgelig altid muligt at tilpasse processen til din virksomheds specifikke ønsker og behov, uden at vi går på kompromis med kvalitet og det endelige resultat.

Vi opdaterer dig løbende gennem hele rekrutteringsprocessen og giver dig klar besked omkring status på forløbet. Da det er vigtigt for os at sikre, at samarbejdet mellem din virksomhed og din nye medarbejder bliver en succes, foretager vi desuden en opfølgning både én, to og fire-seks måneder efter ansættelsen.

Websitet anvender cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
OK