Testværktøj til vurdering af kandidater

Når vi i Curia gennemfører interviews, anvender vi altid personlighedstests, der skal hjælpe både den ansvarlige konsulent og din virksomhed til at danne sig en bedre forståelse af kandidatens stærke sider, udviklingsområder og motivation i arbejdsdagen. Vi anvender forskellige tests udarbejdet af Center for Ledelse (CfL), der tilbyder et bredt udvalg af forskellige værktøjer til bedømmelse af kandidater og medarbejdere.

Alle vores konsulenter er certificerede i brugen af personlighedstest og omtanketest: 

  • CfL-Personality Focus Profile: Denne personlighedstest er den hyppigst anvendte test hos Curia, som alle udvalgte kandidater, der er i proces, gennemfører. Testen er udformet som syv generelle spørgsmål om holdninger til forskellige aspekter ved arbejdslivet samt testtagerens stærke og svage sider. Derudover belyser testen 12 personlighedstræk igennem mere end 130 ordpar, hvor testtageren skal vælge dét af de to ord, som vedkommende mener, beskriver ham/hende bedst. Disse valg bliver samlet til en analyse af kandidatens personlighed og er en del af enhver samtale, som Curias konsulenter afholder. Personality Focus Profile bruges oftest til at belyse en persons reaktioner på situationer fra dagligdagen på en arbejdsplads samt den måde, hvorpå de kommunikerer med omverdenen.

  • CfL-Ability Focus Profile: Omtanketesten er en 12 minutters logisk, analytisk test, der består af 30 opgaver, som tester logisk tænkning hos kandidaten. Testen benyttes i rekrutteringsforløb efter behov eller efter ønske fra virksomheden.

Derudover er en række af konsulenterne også certificerede i Leadership Focus Profile, NEO PI-R, Hogan, MPA (Master Person Analyse), Master EASI, SHL OPQ32, Belbin og 360 graders analyser.

Websitet anvender cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
OK