CORONA, COVID-19

I Curia følger vi selvfølgelig myndighedernes restriktioner og passer derfor på hinanden, vores kunder og vores kandidater. Vi sikrer, at møder afholdes med afstand og med højt fokus på hygiejne. Vi er tilbage på vores lokationer i Aahus, Aalborg og København og er dermed 100% til rådighed for dig. Vi gennemfører alle igangværende rekrutterings- og outplacementprocesser, og tilsvarende står vi klar til at igangsætte nye opgaver.

Bo Prangsgaard

Associate Partner
+45 2211 8110
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Aalborg

Bo Prangsgaard blev tilknyttet Curia i 2016 som Associate Partner

Med udgangspunkt i sin lange karriere inden for ledelse og rådgivning arbejder Bo med search & selection til danske og internationale virksomheder. Organisatorisk arbejder han især med rekruttering af profiler på direktør- og toplederniveau, da han har et indgående kendskab til topledernes udfordringer og vilkår, og dermed er en stærk rådgiver og sparringspartner i forbindelse med toplederrekruttering.

Cand.merc og omfattende erfaring med ledelse, strategi og rådgivning

Bo er uddannet cand.merc i ledelse og strategi fra Aalborg Universitet i 1985. Han startede sin karriere som ledertrainee i Danfoss A/S efterfulgt af 12 år som ledelseskonsulent hos T. Bak-Jensen A/S og PA Consulting Group. Derefter har han været administrerende direktør i en række forskellige virksomheder, herunder Dafolo A/S, Fødevare-BST, Bluegarden Danmark A/S og Business Institute A/S, ligesom han i flere år var en del af direktionen i Multidata A/S. Derudover har Bo de seneste år været aktiv bestyrelsesmedlem/bestyrelsesformand hos eBag Solution A/S, Business Institute A/S, ACTAS Sikring A/S, KRILIMA Holding ApS og Anton Lassens Eftf. A/S

Websitet anvender cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
OK