CORONA, COVID-19

I Curia følger vi selvfølgelig myndighedernes restriktioner og passer derfor på hinanden, vores kunder og vores kandidater. Vi sikrer, at møder afholdes med afstand og med højt fokus på hygiejne. Vi er tilbage på vores lokationer i Aahus, Aalborg og København og er dermed 100% til rådighed for dig. Vi gennemfører alle igangværende rekrutterings- og outplacementprocesser, og tilsvarende står vi klar til at igangsætte nye opgaver.

Jannek Bejtrup

Chefkonsulent
+45 2630 7826
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Aarhus

Jannek Bejtrup blev ansat i Curia i 2017

Jannek Bejtrup arbejder hos Curia med henblik på rekruttering og headhunting af direktører, mellemledere og specialister.

Jannek arbejder primært med rekruttering og headhunting inden for den private sektor. Han har en omfattende forretningsforståelse, som bygger på over 15 års erfaring med topledelse, forretningsstrategi og udvikling af kunderelationer. Det er netop med udgangspunkt i sin erhvervsmæssige baggrund, at Jannek rådgiver og hjælper vores kunder i forhold til tiltrækning af de rigtige profiler.

Solid erfaring med ledelse, forretningsudvikling, salg og marketing

Jannek er handelsuddannet og har en CBA fra AVT/Harvard Business School. Han kommer senest fra en stilling som CEO hos 727 Group, hvor han var forretningsmæssigt, strategisk og organisatorisk ansvarlig. Derudover har Jannek en lang og spændende karriere bag sig, hvor han bl.a. har varetaget stillinger som CEO, direktør, managing partner og salgsdirektør.

Testcertificeringer 

Jannek har en række certificeringer i testværktøjer fra Center for Ledelse, herunder Personality Focus Profile, som belyser kandidatens personlighedstræk, samt Ability Focus Profile, som belyser kandidatens evne til logisk tænkning.

Websitet anvender cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
OK