CORONA, COVID-19

I Curia følger vi selvfølgelig myndighedernes restriktioner og passer derfor på hinanden, vores kunder og vores kandidater. Vi sikrer, at møder afholdes med afstand og med højt fokus på hygiejne. Vi er tilbage på vores lokationer i Aahus, Aalborg og København og er dermed 100% til rådighed for dig. Vi gennemfører alle igangværende rekrutterings- og outplacementprocesser, og tilsvarende står vi klar til at igangsætte nye opgaver.

Karsten Knudsen

Associate Partner
+45 2030 0011
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Aarhus

Karsten Knudsen blev ansat som Associate Partner i Curia i 2016

Med udgangspunkt i sine mange års erfaring inden for ledelse, salg og marketing, arbejder Karsten med salg af rekrutteringsydelser til danske og internationale virksomheder inden for bl.a. byggebranchen og plastindustrien. Karsten har solid erfaring med rekruttering, afskedigelser, sammensætning af teams og organisationsudvikling, og han er dermed en stærk rådgiver og sparringspartner i forbindelse med rekrutterings- og outplacementforløb.

Økonom med solid erfaring inden for salg og ledelse

Karsten har taget uddannelserne HA og HD i afsætning på Handelshøjskolen i Aarhus i 1985. Han har en lang og spændende karriere inden for salg og ledelse bag sig fra markedsledende virksomheder i byggebranchen. Karsten har bl.a. været marketingchef hos Nordisk Wavin A/S, salgs- og markedschef hos Gyproc A/S, salgsdirektør hos Optiroc A/S, administrerende direktør hos Maxit A/S og viceadministrerende direktør hos Saint-Gobain Weber A/S. Senest har han været administrerende direktør hos Sundolitt A/S, der er en af Curias kunder.

Testcertificeringer

Karsten har en række certificeringer i testværktøjer fra Center for Ledelse, herunder Personality Focus Profile og Ability Focus Profile, som belyser henholdsvis kandidatens personlighedstræk og kandidatens evne til logisk tænkning.

Websitet anvender cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
OK