CORONA, COVID-19

I Curia følger vi selvfølgelig myndighedernes restriktioner og passer derfor på hinanden, vores kunder og vores kandidater. Vi sikrer, at møder afholdes med afstand og med højt fokus på hygiejne. Vi er tilbage på vores lokationer i Aahus, Aalborg og København og er dermed 100% til rådighed for dig. Vi gennemfører alle igangværende rekrutterings- og outplacementprocesser, og tilsvarende står vi klar til at igangsætte nye opgaver.

Sine Krabbe

Head of Research & Administration
+45 2528 3662
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Aarhus

Sine Krabbe blev ansat i Curia i 2017

Sine varetager den daglige ledelse af Curias administration og supportfunktion. Derudover er hun ansvarlig for, at vi i Curia overholder gældende dansk og EU-lovgivning ift. personlige data. Hun bistår yderligere Curias konsulenter på forskellige search & selection-opgaver samt outplacementforløb.

Solid erfaring inden for HR, kommunikation og projektledelse

Sine har flere års erfaring inden for rekrutteringsbranchen og kommer senest fra en stilling som Project Coordinator hos Hansen Toft. Tidligere har hun været ansat i EG-koncernen, hvor hun ligeledes har beskæftiget sig med HR og marketing med særligt fokus på udvikling og procesoptimering.

Testcertificeringer 

Sine har en række certificeringer i testværktøjer fra Center for Ledelse, herunder Personality Focus Profile, som belyser kandidatens personlighedstræk samt Ability Focus Profile, som belyser kandidatens evne til logisk tænkning.

Websitet anvender cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
OK