CORONA, COVID-19

I Curia følger vi selvfølgelig myndighedernes restriktioner og passer derfor på hinanden, vores kunder og vores kandidater. Vi sikrer, at møder afholdes med afstand og med højt fokus på hygiejne. Vi er tilbage på vores lokationer i Aahus, Aalborg og København og er dermed 100% til rådighed for dig. Vi gennemfører alle igangværende rekrutterings- og outplacementprocesser, og tilsvarende står vi klar til at igangsætte nye opgaver.

Rikke Emdal

Outplacementkonsulent
+45 3117 1647
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Aalborg

Rikke Emdal blev tilknyttet Curia i 2019 som outplacementkonsulent

Med udgangspunkt i mange års erfaring inden for rekruttering, coaching samt professionel rådgivning varetager Rikke outplacementopgaver for danske virksomheder. Rikke har i løbet af sin karriere opnået stort kendskab til headhuntingprocesser og relationsopbygning og er med sin profil en stærk rådgiver og sparringspartner for opsagte medarbejdere.

Omfattende erfaring med salg og HR

Rikke er cand.mag. i Engelsk og Internationale Studier med en overbygning i virksomhedsøkonomi og marketing. Hun har en spændende fortid som salgs- og rekrutteringskonsulent, hvorfor hun besidder stærke kompetencer inden for research og salg. Hun har arbejdet som konsulent i en række virksomheder herunder som salgskonsulent for Carlsberg Danmark, salgs- og markedsføringskonsulent i act2learn og senere som projektleder og HR-konsulent i Job Vision.

Testcertificeringer

Rikke har certificeringer i en bred skare af personlighedstest og projektmetoder.

Websitet anvender cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
OK