CORONA, COVID-19

I Curia følger vi selvfølgelig myndighedernes restriktioner og passer derfor på hinanden, vores kunder og vores kandidater. Vi sikrer, at møder afholdes med afstand og med højt fokus på hygiejne. Vi er tilbage på vores lokationer i Aahus, Aalborg og København og er dermed 100% til rådighed for dig. Vi gennemfører alle igangværende rekrutterings- og outplacementprocesser, og tilsvarende står vi klar til at igangsætte nye opgaver.

Stevie Li Grünewald

Administration & support
+45 7020 0511
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Aarhus

Stevie Li Grünewald blev ansat i Curia i 2018

Stevie varetager sproglige, kommunikative og administrative opgaver, hvilket blandt andet består af kvalitetssikring af vores materialer, vedligeholdelse af hjemmeside og LinkedIn-aktiviteter samt optimering af vores rekrutteringssystem. Derudover supporterer Stevie Curias konsulenter i search & selection-processer.

Stevie læser en kandidat i IT, kommunikation & organisation med fokus på at løse krævende tekniske, udviklings- og ledelsesmæssige opgaver inden for kommunikations- og informationsteknologi på Aarhus Universitet, School of Business and Social Sciences.

Websitet anvender cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
OK