Bliv optaget i Curias CV-database

I Curias CV-database opbevarer vi CV’er fra kandidater, der søger vores annoncerede stillinger, eller som opretter deres CV for at opnå mere synlighed som jobsøgende. Vores konsulenter anvender aktivt CV-databasen, når de søger efter kandidater til bestemte stillinger – både dem vi annoncerer på vores hjemmeside, og dem der ikke annonceres.

Ved hjælp af en profil og et opdateret CV i vores CV-database, gør du dig synlig over for vores konsulenter. Det er gratis at oprette dig i Curias CV-database, og du kan til enhver tid meddele os, at du ønsker at slette din profil og de dertilhørende data.

Curia anvender udelukkende data fra CV-databasen til rekrutteringsformål, og al personfølsom information behandles fortroligt. Vi overholder den nuværende danske lovgivning samt EU-lovgivning på området omhandlende brug og beskyttelse af personlige data. Ønsker du at læse mere herom, henviser vi til Datatilsynets hjemmeside.

Når du har en profil i vores CV-database, er det vigtigt, at det altid er den nyeste data, der er tilgængelig for vores konsulenter. Dermed sikrer vi, at vi altid har de korrekte kontaktoplysninger på dig, hvis vi finder, at din faglige profil kunne være et muligt match med en af vores stillinger. Efter to år vil du automatisk modtage en e-mail med et link, hvor du kan opdatere dine oplysninger og dermed aktivere din profil for en yderligere periode, eller du kan vælge at slette din profil fra vores system.

Opret CV

Ansøg med LinkedIn

Basisoplysninger

Grundoplysninger

Fire cifre - eksempelvis 1977

Din adresse

CV

Profiloversigt

Evt. seneste jobtitel
Uddannelsestitel/er
Uddannelessted
Uddannelsesår

Dit CV

Jeg ønsker at uploade mit CV (PDF foretrækkes)
Jeg ønsker at indtaste mit CV

Betingelser & vilkår

Curia anvender kun indtastede data til rekrutteringsformål, og personlige oplysninger bliver behandlet fortroligt. Curia overholder gældende dansk og EU-lovgivning på området om beskyttelse af personlige data. Ønsker du at læse mere herom, henviser vi til Datatilsynets hjemmeside (journalnummer 2004-46-0147).

Dine data opbevares i vores CV-database i seks måneder. Herefter slettes de automatisk, medmindre du aktivt vælger at forny dit samtykke. Du informeres herom pr. e-mail ved udgangen af perioden.
Vi tilbyder også at opbevare dine data i to år, hvor vi ligeledes håndterer dine data efter ovenstående vilkår. Du kan til enhver tid meddele Curia, at dine data skal slettes.
Websitet anvender cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
OK