Afdelingsdirektør, Aarhus

Nordjyske Bank etablerer sig i Aarhus! Vi søger en ambitiøs afdelingsdirektør, der kan løfte opgaven i at opstarte en ny bankfilial i landets anden største by, Aarhus. Har du kompetencerne?

Virksomheden

Nordjyske Bank er en ny bank – men alligevel med rødder over 100 år tilbage. Banken tæller 23 afdelinger i Nordjylland heraf én filial i København og beskæftiger ca. 450 medarbejdere.

I dag har knap 125.000 mennesker valgt at benytte banken og kundetilgangen er stigende.

Missionen er at være Nordjyllands bedste bank, vinde på gode relationer, proaktiv rådgivning og høj effektivitet til gavn for kunder, aktionærer og medarbejdere.

Nordjyske Bank henvender sig til både privat- og erhvervskunder og tilbyder finansielle ydelser og kompetent rådgivning med udgangspunkt i vores kunders ønsker og behov.

Nordjyske Bank har en markant og passioneret holdning til kundeintimitet – og det at skabe og vedligeholde langsigtede og værdiskabende relationer til fordel for både kunde og bank.

Den nye afdelingsdirektør skal have lyst, vilje og evne til at levere kundeintimitet og sikre, at salgsfokus og kundefokus går hånd i hånd, samt at banken leverer proaktive, individuelle og behovsorienterede totalløsninger af unik kvalitet.

Læs mere om Nordjyske Bank her.

Jobbet

Til at varetage opstarten af filialen i Aarhus søger vi en yderst forretnings- og udviklingsorienteret afdelingsdirektør. Du bliver ansvarlig for etablering af afdelingen fra identifikation af lokaliteter, opbygning og rekruttering af medarbejdere til både Erhverv og Privat.

Målsætningen er, at filialen i løbet af et år er veletableret og i drift med 6-8 medarbejdere.

Det bliver dermed dit overordnede ansvar at udvikle strategier og handlingsplaner for Aarhus-afdelingen og ikke mindst sikre, at disse implementeres, så der dannes et godt udgangspunkt for salg, kreditvurdering og udvikling af medarbejdere.

Din profil

Du har en grundlæggende bankuddannelse med en efteruddannelse på HD- eller kandidatniveau. Du har ligeledes en baggrund med flere år i et pengeinstitut, ligesom du naturligvis har dokumenteret erfaring fra Erhvervs- og Privatområdet samt relaterede kreditkompetencer. Kendskab til Private Banking vil være en fordel – men ikke afgørende. Din nuværende eller tidligere succes som filialdirektør/-chef eller afdelingsleder er baseret på vellykket rådgivning af SMV erhvervskunder samt en lederrolle, der formår at udvikle medarbejdernes kompetencer.

Du har således en solid kundeplatform og ledererfaring med dig.

Du motiveres og tiltrækkes af muligheden for at stå i spidsen, hvor din rolle bliver afgørende for Nordjyske Banks fremtidige vækst i Aarhus.

Vi forventer, at du er:

  • ambitiøs og resultatorienteret
  • indflydelsesrig og vedholdende
  • en dygtig købmand med en høj forretningsforståelse
  • empatisk, udadvendt og motiverende
  • troværdig og professionel – både som leder og samarbejdspartner.

Derudover ser du Nordjyske Banks værdier ”Ordentlige, Handlekraftige og Kompetente”, som en naturlig del af din personlighed og lederrolle.

Du tilbydes

Du får en unik mulighed for at være med til at skabe en velfungerende afdeling i Aarhus i en storby med et godt kundegrundlag og dermed stort potentiale. Du bliver samtidig en del af en organisation med fokus på god selskabsledelse, udvikling og trivsel med attraktive ansættelsesforhold og en gage, der matcher stillingens indhold og ansvar.

Søg stillingen


Websitet anvender cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
OK