Manager, Fundraising

Brænder du for at skabe vækst og udvikling i Nordjyske virksomheder? NordDanmark EU-kontor søger en stærk profil til at stå i spidsen for fundraising og netværk.

Virksomheden

NordDanmarks EU-kontor har eksisteret siden 1990 og har kontorer i både Nordjylland og Bruxelles. Kontoret tilbyder professionel rådgivning, som bygger på erfaring under hele processen fra projektidé til den faktiske gennemførelse. Rådgivningen bliver udformet i henhold til de specifikke behov, som den enkelte virksomhed, institution eller organisation har.

NordDanmarks EU-Kontor er en forening, som er etableret af de 11 nordjyske kommuner og Region Nordjylland. Målet er at bidrage til økonomisk vækst og positiv erhvervsudvikling ved at skabe varige arbejdspladser samt udvikle virksomheder og offentlige institutioner i Nordjylland. Dette opnås ved at etablere de rigtige kontakter for interessenterne, samt ved at skabe adgang til den rigtige finansiering for udviklingsarbejdet.

Koblingen af netværk og støttemuligheder med information, viden og kompetencer skaber hvert år en lang række muligheder for virksomheder, institutioner og organisationer i Nordjylland, og gør regionen, kommunerne og virksomhederne kendte som relevante aktører på den europæiske og internationale scene.

Jobbet

Dit primære fokus bliver at sikre endnu flere nordjyske virksomheder adgang til finansiering af innovation og udvikling gennem EU’s vækst- og innovationsprogrammer.

Med reference til direktøren, bliver dine primære opgaver således at:

  • sikre, at nordjyske virksomheder opnår adgang til medfinansiering, til udvikling fra relevante støtteprogrammer (de seneste år er der hentet et betydeligt tocifret millionbeløb årligt hjem til nordjyske virksomheder)
  • identificere og motivere nordjyske virksomheder, der har potentiale til at indgå i internationalt eller nationalt finansierede projekter og netværk, herunder opbygge en stærk pipeline af interesserede og relevante virksomheder
  • vejlede virksomheder sikkert igennem ansøgningsprocessen i samarbejde med de bedste konsulenter på området
  • påtage dig rollen som EU-kontorets ansigt udadtil og positionere Norddanmarks EU-kontor som et kompetent videncenter for EU funding og netværkssamarbejde.

Jobbet er udadvendt og kræver samarbejde med aktører i Nordjylland og i Bruxelles. Aktiviteterne foregår i tæt parløb med Væksthus Nordjylland og Aalborg Universitet.

Din profil

Vi forventer at du har en længerevarende uddannelse, og er god til at sætte dig ind i komplekst stof og komplekse sammenhænge. Du har faglig erfaring med virksomhedsrådgivning, herunder erfaring fra en eller flere af følgende områder: innovation, produkt- og teknologiudvikling, forretningsudvikling, projekt-/og eller programledelse og netværkssamarbejde.

Du har et godt kendskab til og et stærkt netværk i nordjysk erhvervsliv.

Hvis du herudover har erfaring med projektfinansiering og funding, og optimalt EU funding, er det en fordel. Du har som minimum lyst og evner til at sætte dig ind i dette.

Sprogligt mestrer du både dansk og engelsk ubesværet i skrift og tale.

Som person er du:

  • resultatorienteret og selvkørende
  • drevet af en stærk vilje til at sætte og indfri ambitiøse resultatmål
  • udadvendt og god til at vedligeholde og opbygge relationer, både internt og eksternt
  • systematisk og vedholdende i din tilgang til opgaverne
  • kreativ og løsningsorienteret
  • komfortabel og god til mundtlig og skriftlig formidling af komplekse problemstillinger i forskellige fora.

Du har politisk tæft, og fremstår som en kompetent og troværdig rådgiver på direktionsniveau i virksomhederne.

Du tilbydes

Du tilbydes et spændende job i en dynamisk og vækstorienteret international virksomhed med et inspirerende arbejdsmiljø med gode muligheder for personlig og faglig udvikling. Du får et job med gode karrieremuligheder, hvor den rette indsats giver synlig succes og anerkendelse.

Du får mulighed for at skabe stærke faglige og personlige relationer og netværk såvel internationalt som regionalt i Nordjylland. Der må forventes ca. 60 rejsedage/år.

Herudover tilbyder NordDanmarks EU-kontor også en kultur, som er præget af et stort fagligt engagement sammen med en attraktiv gagepakke, der matcher jobindhold og forventninger. Endelig vil der være gode muligheder for relevant efter- og videreuddannelse.

Søg stillingen


Websitet anvender cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
OK