Økonomichef

Som Kviks nye økonomichef får du en central rolle, hvor du videreudvikler økonomifunktionen gennem optimering af strukturer og processer.

Virksomheden

Kvik A/S er en dansk producent af køkkener, garderober og bad. I Kvik er missionen at sælge danske designerkøkkener, bad og garderobeløsninger til overraskende lave priser. Filosofien om at give kunderne mere, end de forventer – både med hensyn til kvalitet, design og ikke mindst service – har gjort Kvik til en af de førende virksomheder i branchen. En udvikling, der ikke havde været mulig uden dygtige og dedikerede medarbejdere. Denne udvikling afspejles i den vækstrejse Kvik har oplevet, som på blot to år har genereret en vækst på mere end 30%, og ambitionen er at fortsætte denne betydelige vækst i fremtiden.

I dag er det Ballingslöv-koncernen, der er en af de førende inden for køkken, garderober og bad i Skandinavien og England og ejes af svenske Stena, der ejer Kvik. Der er i dag omkring 1.140 ansatte i Kvik, og heraf arbejder de 240 i eller fra hovedkontoret i Danmark. Udover at have sat sit aftryk på det danske marked, har Kvik i løbet af de seneste år udviklet sig til en stor spiller på det internationale marked og opererer i dag i 140 butikker i 10 forskellige lande.

Du kan læse mere om Kvik her.

Jobbet

Virksomhedens ledelse har ambitioner, og kursen er sat mod fortsat vækst i de kommende år. Til at understøtte væksten, samt sikre ressourcer og kompetencer til yderligere udvikling i økonomiafdelingen, søges en økonomichef til hovedkontoret i Vildbjerg.

Med direkte reference til Kvik-koncernens CFO får du som økonomichef det daglige ansvar for regnskab, budgetter, videreudvikling af afdelingen samt optimering af strukturer, processer og rapportering. Det er et ”hands-on”-job, hvor du, ud over ledelsen af økonomiafdelingen, har en vigtig rolle i eksekveringen af de daglige opgaver og aftalte deadlines i økonomiafdelingen i tæt sammenspil med medarbejderne.

Du bliver en del af CFO'ens ledergruppe og får en væsentlig rolle i løbende at videreudvikle økonomifunktionen, så den lever op til virksomhedens og markedets krav til en stærk økonomiafdeling med fokus på digitalisering.

Du får ansvaret for den daglige ledelse af økonomiafdelingen, som udover økonomichefen består af regnskabschefen og dennes 4 medarbejdere. Du formår at etablere et velfungerende og udviklende samarbejde mellem økonomifunktionen og virksomhedens øvrige afdelinger.

Du bliver en nøglespiller i økonomiafdelingen, og derudover bliver du også en vigtig del af den igangværende ERP-opgradering af Navision. Du får derfor en enestående mulighed for at sætte dit præg på transformeringen af Kvik samt være med til at sætte den fremtidige kurs.

Din profil

Vi forventer, at du har en relevant økonomisk videregående uddannelse kombineret med ledelseserfaring fra en lignende stilling. Derudover har du flere års erfaring med økonomisk og forretningsmæssig sparring med ledelsen.

Du trives i en central rolle og kan begå dig på alle niveauer i organisationen. Du er tydelig i din kommunikation og formår at skabe retning for dine medarbejdere i økonomiafdelingen. Du sætter desuden en ære i at aflevere arbejde af høj og konsistent kvalitet til tiden, og du har en systematisk og analytisk tilgang til den enkelte opgave.

Du har sikkert kendskab til Dynamics NAV, Excel og måske også til CaseWare. Derudover begår du dig naturligt på engelsk i både skrift og tale.

Du tilbydes

Du vil blive en del af en spændende, international virksomhed i vækst, hvor du får en nøglefunktion i økonomiafdelingen, og hvor du samtidig får mulighed for at arbejde på tværs af landegrænser og kulturer.

Du bliver en del af CFO’ens ledergruppe og bliver herigennem involveret i udviklingen af virksomheden. Du får dermed rig mulighed for at sparre med kollegaer og udvikle dine kompetencer som leder.

Søg stillingen


Websitet anvender cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
OK