Forhandlerkonsulent, Vestsjælland/Fyn

Brænder du for et spændende og udviklende job i byggebranchen? Så bliv en del af salgsteamet i en spændende, solid og velfunderet virksomhed.

Virksomheden

Cembrit A/S er en af Danmarks førende leverandører af kvalitetsmaterialer til tag- og facadeløsninger. Med moderne produktionsfaciliteter hos virksomhedens søsterselskaber i flere europæiske lande og et bredt lokalt distributionsnet, er Cembrit en attraktiv samarbejdspartner for både private og professionelle bygherrer.

Med stolthed tilbyder Cembrit et bredt sortiment af produkter, der næsten dækker ethvert behov til tag eller facade. Cembrit rådgiver gerne i projekteringsfasen og undervejs i byggeriet, og virksomhedens konsulenter møder kunderne både på tegnestuen og byggepladsen.

Med erfaring fra store byggeprojekter i Danmark og udlandet, samt omfattende investeringer i produktion og produktudvikling, er Cembrit en af byggebranchens mest visionære og kompetente samarbejdspartnere.

Læs mere om Cembrit her.

Jobbet

Forhandlerkonsulenten er en del af Cembrits eksterne salgsafdeling. Afdelingen er delt op i Projektsalg og Forhandlersalg, og du vil indgå i forhandlerteamet, sammen med 4 kolleger.

Dine daglige opgaver indebærer bl.a.:

  • Vedligeholdende salg til eksisterende kunder; byggemarkeder og trælaster.
  • Opbygning og vedligeholdelse af relationer til dine forhandlere.
  • Rådgivning om produkterne til tømrermestre og entreprenører.
  • Opfølgning på projekter samt afsluttende salg i samarbejde med projektkonsulenter.
  • Deltagelse i messer og kundearrangementer.

Du får et job med frie rammer og hjemmekontor.

Din profil

Det er et must, at du kommer med brancheerfaring fra enten byggebranchen eller fra et lignende job som f.eks. kørende sælger til professionelle byggemarkeder/trælaster. Du har en kommerciel tilgang til dine opgaver og forstår værdien af et godt netværk. Hertil kan du dokumentere gode salgsresultater.

Med dit gode humør tager du effektivt hånd om de arbejdsopgaver, der stilles. Du forstår vigtigheden af at skabe gode resultater. Du nyder at være i kontakt med mange mennesker hver dag og kan strukturere din egen hverdag.

Du har et stort kunde- og salgsfokus, og du finder det spændende hele tiden at se nye muligheder og forbedre salget.

Som person er du ligeledes:

  • motiveret og har et stort personligt drive
  • engageret og har god byggeteknisk forståelse
  • empatisk og formår at indgå i et team
  • god til at skabe tillid hos kunden gennem professionel og seriøs rådgivning
  • selvstændig.

Du formår at skabe et partnerskab med dine kunder med gensidig tillid, og derudover har du fødderne solidt plantet på jorden. Du har en god datadisciplin, og du har både erfaring med og kan se fordele ved at anvende et CRM-system.

Det forventes, at du behersker flydende dansk. Herudover skal du kunne begå dig på engelsk, da dette er koncernsproget i Cembrit.

Da du skal dække kunderne i Vestsjælland/Fyn, vil det være optimalt, hvis du bor i området.

Du tilbydes

Et job i en engageret, dynamisk og udfordrende international koncern, der giver dig muligheden for en stærk personlig og faglig udvikling.

Cembrit A/S er en vækstorienteret virksomhed med en uformel omgangstone og et inspirerende arbejdsmiljø, og du kommer til at indgå i et team af engagerede kollegaer.

Kulturen i Cembrit er præget af en uformel tone, engagement og resultatorienteret professionalisme.

Søg stillingen


Websitet anvender cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
OK