Service Delivery Manager for Server/Cloud service tower

Er du en stærk Service Delivery Manager/infrastrukturarkitekt som formår at skabe synergi mellem forretningen og den tekniske arkitektur?

Virksomheden

Stor international virksomhed beliggende centralt i København.

Jobbet

Virksomheden har netop outsourcet IT-driften og i den forbindelse søges nu en stærk infrastrukturarkitekt, med ansvar for Service Delivery inden for områderne datacentre, servere og cloud service towers.

Som Service Delivery Manager er du, med din brede forståelse for teknik og arkitektur, ansvarlig for effektiv levering af IT-services. Driften vil være baseret på en blanding af private og public clouds. Samtidigt sikrer du, at IT-servicen i service towers forbedres, udvikles og tilpasses forretningsbehovene. Du får ansvaret for kvaliteten af Service Delivery fra eksterne leverandører, og du står ligeledes i spidsen for at udvikle arkitekturen i samarbejde med forretningen og realisere en langsigtet plan for service towers.

Du bliver en del af et team med de øvrige Service Delivery Managers inden for områderne: Network Services, Client/End user/Service Desk samt Collaboration.

Tilsammen har teamet ansvaret for at sikre de rigtige løsninger til forretningen samt sætte den tekniske retning for udviklingen af infrastrukturen.

Dine arbejdsopgaver vil indebære:

 • Udvikling af Service Delivery-strategi og -plan for et eller flere service towers.
 • Indlede forbedringer og innovation af Service Delivery inden for service towers.
 • Udvikling af nye services baseret på specifikationer, der er i overensstemmelse med forretningens behov.
 • Formulere og definere de specifikationer, som leverandøren skal opfylde.
 • Føre tilsyn med delivery-processen og delivery i henhold til aftaler samt justere disse, hvis nødvendigt.
 • Håndtering af eskaleringer fra delivery-processerne på baggrund af ekspertviden om de leverede services.
 • Udvikling af langsigtede planer, blueprints og roadmaps for service tower.
 • Sikre implementering af langsigtede planer ved at deltage i projekter (gennem oprettelse af projektarkitekturer) og ved at gennemgå projektleverancer.
 • Formulering af regler, principper og retningslinjer for brug af tekniske arkitektoniske standarder og sikre overholdelse af disse.
 • Deltagelse i Service Delivery-fora.
 • Deltagelse i IT-services forum.

Din profil

Helt fra starten bliver du et afgørende bindeled mellem IT-leverandører, IT-drift og forretningen, hvor samarbejdet med både leverandør og forretning vil have et afgørende fokus. Du får stor mulighed for at præge din egen hverdag – og du skal selvstændigt kunne sikre stabil drift. Dette er en stilling med stor indflydelse, og vi forestiller os, at du allerede har erfaring fra en lignende stilling, fascineres af hvordan teknologi kan forandre en forretning, og ikke mindst brænder for at få tingene til at lykkes gennem din egen og teamets indsats.

Det er vigtigt, at du formår at agere på tværs af organisatoriske grænser med dine projektledelseskompetencer som holdepunkt, og at du kan stå på mål for IT-leverancen. I organisationen vil der være ansat en dedikeret Contract Manager, hvorfor dit fokus vil ligge på opfyldelse og udvikling af de tekniske aspekter. Det vil dog være en fordel, hvis du har erfaring med kontrakter og Vendor Management.

Som Service Delivery Manager vil du fra dag ét få stor indflydelse på tekniske processer, og du skal evne selvstændigt at løse de problemer, der kan opstå uden at miste overblikket. I jobbet vil du yderligere komme til at beskæftige dig med leverandørstyring.

Som person er du vedholdende og bliver ikke slået ud af kurs, hvis tingene ikke lykkes første gang. Du formår at begå dig i en stor international organisation samt udvise diplomatisk sans, når det er nødvendigt. Du kan formidle dine budskaber klart og forståeligt.

Du kommunikerer let teknik til udenforstående på både dansk og engelsk, ligesom dine argumenteringsfærdigheder er veludviklede.

Du tilbydes

 • Et job i en engageret og dynamisk organisation med god mulighed for personlig og faglig udvikling.
 • I dagligdagen vil du opleve en uformel omgangstone og et arbejdsmiljø præget af stor aktivitet, faglig sparring og ikke mindst højt humør.
 • En international stilling med en gennemsnitlig rejseaktivitet på 5-10 dage om året.
 • En lønpakke der modsvarer dine kompetencer og kvalifikationer i forhold til jobfunktionen.

Søg stillingen


Websitet anvender cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
OK