International Network Manager

Har du et internationalt mindset, og brænder du for at skabe vækst i nordjyske virksomheder? NordDanmarks EU-kontor søger en stærk profil til at arbejde med internationalisering gennem verdens største erhvervsfremme netværk.

Virksomheden

NordDanmarks EU-kontor har eksisteret siden 1990 og har kontor i både Nordjylland og Bruxelles. Kontoret tilbyder professionel rådgivning, som bygger på erfaring under hele processen fra projektidé til den faktiske gennemførelse. Services bliver udformet i henhold til de specifikke behov, som den enkelte virksomhed, institution eller organisation har.

NordDanmarks EU-Kontor er en forening, som er etableret af de 11 nordjyske kommuner og Region Nordjylland. Målet er at bidrage til økonomisk vækst og positiv erhvervsudvikling ved at skabe varige arbejdspladser og udvikle virksomheder og offentlige institutioner i Nordjylland. Dette opnås ved at etablere de rigtige kontakter for interessenterne samt ved at skabe adgang til den rigtige finansiering for udviklingsarbejdet.

Koblingen af netværk og støttemuligheder med information, viden og kompetencer skaber hvert år en lang række muligheder for virksomheder, institutioner og organisationer i Nordjylland, og gør regionen, kommunerne og virksomhederne kendte som relevante aktører på den europæiske og internationale scene. Læs mere her.

Enterprise Europe Network er Europa-kommissionens officielle erhvervsfremmenetværk, og er det største af sin art i verden. Der er en stor mangfoldighed af brede såvel som sektorspecifikke tilbud til vækstpotentielle små- og mellemstore virksomheder. Norddanmarks EU-kontor er den nordjyske partner i netværket, som inkluderer 5 andre danske organisation og over 600 organisationer på verdensplan. Læs mere her.

Jobbet

Til kontoret i Støvring søges nu en International Network Manager med resultatansvar for internationale partnerskabsaftaler.

Dit primære fokus bliver at udvide nordjyske virksomheders internationale netværk gennem verdens største erhvervsfremme netværk, Enterprise Europe Network (EEN). Enterprise Europe Network er til stede i over 60 lande og i alle regioner i Europa.

Du skal sikre, at de nordjyske virksomheder kender og bruger de mange mulighederne i EEN, herunder sourcing, partnersøgninger til udviklingsprojekter, partnersøgning til technology transfer, mv.

Du bliver en del af et team på 3 med reference til hhv. den nationale koordinator for netværket og NordDanmarks EU-kontors direktør.

Dine primære arbejdsopgaver vil være at:

 • Identificere og motivere nordjyske virksomheder, der har potentiale til at indgå i internationale partnerskaber, projekter og netværk.
 • Analysere behov og muligheder, herunder opbygge en stærk pipeline af interesserede og relevante virksomheder.
 • Sparre med virksomheden på strategisk niveau omkring internationaliseringsmuligheder.
 • Udvikle en plan for internationalisering sammen med virksomheden og derefter understøtte virksomheden i gennemførslen.
 • Deltage i europæiske netværk for at skabe muligheder for de nordjyske virksomheder.
 • Påtage dig rollen som EU-kontorets ansigt udadtil og positionere Norddanmarks EU-kontor som et kompetent videnscenter for internationalisering og netværkssamarbejde.

Jobbet er udadvendt og kræver samarbejde med aktører både i Nordjylland, Danmark og Europa. Aktiviteterne foregår i tæt parløb med de øvrige danske partnere i Enterprise Europe Network.

Din profil

Vi forventer, at du har en relevant uddannelse, har kommerciel forståelse og erfaring med internationalisering.

Du har minimum 5 års erfaring, herunder erfaring fra en eller flere af følgende områder: Virksomhedsrådgivning, forretningsudvikling, ledelsessparring, supply chain management eller innovation. Kendskab til resultatskabelse og milepælstankegangen i udviklingsprojekter er et plus.

Optimalt har du et solidt kendskab til og et stærkt netværk i det nordjyske erhvervsliv.

Sprogligt er du flydende og ubesværet i skrift og tale på både dansk og engelsk.

Som person er du:

 • resultatorienteret og selvkørende, men evner også samarbejdet
 • god til at vedligeholde og opbygge relationer, både internt og eksternt
 • international af mindset og har en god situationsfornemmelse
 • systematisk og vedholdende i din tilgang til opgaverne
 • positiv, udadvendt og mulighedssøgende.

Du tilbydes

Du tilbydes et spændende job på en international arbejdsplads med et inspirerende arbejdsmiljø med gode muligheder for personlig og faglig udvikling. Du får et job med gode karrieremuligheder, hvor den rette indsats giver synlig succes og anerkendelse.

Du får mulighed for at skabe stærke faglige og personlige relationer og netværk såvel internationalt som regionalt i Nordjylland. Der må derfor forventes minimum 30 rejsedage/år.

Herudover tilbyder NordDanmarks EU-kontor også en kultur præget af et stort fagligt engagement sammen med attraktive ansættelsesvilkår, der matcher jobindhold og forventninger. Endelig vil der være gode muligheder for relevant efter- og videreuddannelse.

Søg stillingen


Websitet anvender cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
OK