CORONA, COVID-19

I Curia følger vi selvfølgelig myndighedernes restriktioner og passer derfor på hinanden, vores kunder og vores kandidater. Vi sikrer, at møder afholdes med afstand og med højt fokus på hygiejne. Vi er tilbage på vores lokationer i Aahus, Aalborg og København og er dermed 100% til rådighed for dig. Vi gennemfører alle igangværende rekrutterings- og outplacementprocesser, og tilsvarende står vi klar til at igangsætte nye opgaver.

Referencer til din jobsøgning

Når du er i proces til et job igennem Curia, og du er blevet præsenteret for virksomheden, vil vi altid bede om at få oplyst dine jobreferencer. Dine referencer vil typisk være en eller flere personer fra dit netværk, der kender dig i en faglig og professionel sammenhæng. En af vores konsulenter vil kontakte dine jobreferencer med henblik på at klarlægge din profil og matche den med det pågældende job, som du er i proces til. 

Mange virksomheder ønsker at indhente jobreferencer, inden de ansætter en ny medarbejder. Som jobsøgende er det derfor vigtigt, at du har gjort dig tanker om, hvem du vil oplyse som dine referencer. Det er altid en god idé selv at kontakte de personer, du ønsker at opgive som referencer, inden de kontaktes af din nye potentielle arbejdsgiver. På den måde sikrer du, at de er klædt på til samtalen, og du får mulighed for at spørge ind til, hvordan de oplever dig både personligt og fagligt.

Det er vigtigt, at du aktivt vedligeholder den del af dit netværk, som du ønsker at benytte som referencer. Afhængig af den stilling du søger, kan det være en god idé at udvælge referencepersoner, som både inkluderer chefer, kolleger, medarbejdere og eksterne samarbejdspartnere. Hos Curia anbefaler vi, at du har en referenceliste, som minimum går 6-8 år tilbage i tiden, hvis det er muligt.

Det er vigtigt at understrege, at referencer aldrig kan indhentes uden dit samtykke. Du skal altså give virksomheden, konsulenten eller anden part lov til at indhente oplysninger om dig.

Outplacement – Vejen til dit næste job

Som en hjælp til dig som jobsøgende har vi i Curia udgivet bogen Outplacement – Vejen til dit næste job. I bogen kan du hente yderligere inspiration til din jobsøgning. Du får bl.a. tips og tricks til at skrive den bedste ansøgning og CV, det at gå til jobsamtale samt inspiration til at opsøge det usynlige jobmarked. 

Køb bogen her

Websitet anvender cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
OK