CORONA, COVID-19

I Curia følger vi selvfølgelig myndighedernes restriktioner og passer derfor på hinanden, vores kunder og vores kandidater. Vi sikrer, at møder afholdes med afstand og med højt fokus på hygiejne. Vi er tilbage på vores lokationer i Aahus, Aalborg og København og er dermed 100% til rådighed for dig. Vi gennemfører alle igangværende rekrutterings- og outplacementprocesser, og tilsvarende står vi klar til at igangsætte nye opgaver.

Ledertræning i forbindelse med afskedigelser

Hos Curia tilbyder vi ledertræning i forbindelse med afskedigelsesforløb i virksomheder. Hvis din virksomhed står over for at skulle afskedige en eller flere medarbejdere, hjælper vi gerne med planlægningen af afskedigelsen i form af ledertræning.

Vores konsulenter er trænede i at hjælpe ledere med at håndtere afskedigelser og den svære samtale, og vi har mange års erfaring som sparringspartner for ledere på alle niveauer i forbindelse med fyringsrunder og outplacementforløb.

Vi yder rådgivning om forløbet både op til, under og efter afskedigelsen. I samarbejde med de involverede ledere planlægger vi den svære samtale og de praktiske ting i forbindelse med afskedigelsen. Vi træner lederne i selve gennemførelsen af afskedigelsen og den svære samtale, således de er bedst mulig rustet til at håndtere situationen og de efterfølgende reaktioner. Hvis der er behov for det, vil en af vores konsulenter være til stede på dagen for afskedigelsen, så han eller hun kan yde den rådgivning og sparring, der kunne være behov for.

Når afskedigelsen og den svære samtale er gennemført, vil de afskedigede medarbejdere få tilbudt et individuelt eller fælles outplacementforløb i samarbejde med en konsulent fra Curia. Curias outplacementforløb indeholder fire faser, der har til formål at give de afskedigede medarbejdere de bedste forudsætninger for hurtigt at komme tilbage på arbejdsmarkedet.

 

Websitet anvender cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
OK