CORONA, COVID-19

I Curia følger vi selvfølgelig myndighedernes restriktioner og passer derfor på hinanden, vores kunder og vores kandidater. Vi sikrer, at møder afholdes med afstand og med højt fokus på hygiejne. Vi er tilbage på vores lokationer i Aahus, Aalborg og København og er dermed 100% til rådighed for dig. Vi gennemfører alle igangværende rekrutterings- og outplacementprocesser, og tilsvarende står vi klar til at igangsætte nye opgaver.

Opsagt – og hvad så nu?

Er du for nylig blevet opsagt? I så fald er det vigtigt, at du får et overblik over din situation og dine muligheder for at komme videre. Det kan du bl.a. gøre ved hjælp af et outplacementforløb, som din arbejdsgiver tilbyder dig. Alternativt er der mange andre ting, som du selv kan gøre, for at du får de bedste muligheder for at komme tilbage i job.

Hos Curia har vi udgivet bogen Outplacement – Vejen til dit næste job med det formål at hjælpe dig tilbage på arbejdsmarkedet. I bogen guider vi dig igennem alle aspekter af din opsigelse, og hvordan du skal forholde dig til det faktum, at du er blevet fyret. Vi har især fokus på, at du skal bevare et positivt udsyn på dine fremtidige jobmuligheder. Bogen er ligeledes fyldt med konkrete eksempler, øvelser, værktøjer og gode råd i forbindelse med din jobsøgning.

Outplacement – Vejen til dit næste job er et supplement til vores individuelle outplacementmøder. Du er velkommen til at kontakte en af Curias konsulenter for at høre mere om vores outplacementforløb.

Outplacement – Vejen til dit næste job

Som en hjælp til dig som jobsøgende har vi i Curia udgivet bogen Outplacement – Vejen til dit næste job. I bogen kan du hente yderligere inspiration til din jobsøgning. Du får bl.a. tips og tricks til at skrive den bedste ansøgning og CV, det at gå til jobsamtale samt inspiration til at opsøge det usynlige jobmarked. 

Køb bogen her

Websitet anvender cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
OK