CORONA, COVID-19

I Curia følger vi selvfølgelig myndighedernes restriktioner og passer derfor på hinanden, vores kunder og vores kandidater. Vi sikrer, at møder afholdes med afstand og med højt fokus på hygiejne. Vi er tilbage på vores lokationer i Aahus, Aalborg og København og er dermed 100% til rådighed for dig. Vi gennemfører alle igangværende rekrutterings- og outplacementprocesser, og tilsvarende står vi klar til at igangsætte nye opgaver.

Headhunting, search & selection

Hos Curia er vi specialiserede i headhunting, search & selection, og det er altid med fokus på at finde det bedste match til stillingen, at vi løser en rekrutteringsopgave. Vælger du os til at finde din nye medarbejder, garanterer vi et effektivt rekrutteringsforløb, hvor vi ved brug af headhunting, search & selection sikrer, at din virksomhed ansætter den rette kandidat:  

  • Headhunting og search: En afgørende del af vores rekrutteringsproces består i, at vi er opsøgende samtidig med, at vi altid har fingeren på pulsen, så vi ved, hvor de bedste kandidater på markedet til netop din virksomhed befinder sig. I headhunting- og search-fasen benytter vi vores store netværk på tværs af brancher og arbejdsområder til at afsøge markedet for de bedste kandidater, der matcher både stillingen og din virksomhed. Vi har vores egen CV-database med opdaterede og aktuelle CV’er, som sammenholdt med vores netværk og brug af andre effektive rekrutteringsplatforme giver os mulighed for at søge bredt. Vi finder derfor ikke blot den bedste kandidat blandt de, som har sendt en ansøgning; Vi finder de bedst egnede kandidater på markedet. Headhunting- og search-fasen er særlig vigtig, når vi søger højtspecialiserede faglige kompetencer, og når vi søger de bedste ledere og topledere på markedet.

  • Selection: Alle indkomne ansøgninger bliver gennemgået og vurderet nøje ud fra de profil- og kompetencekrav til kandidaten, som vi har opstillet i samarbejde med dig og din virksomhed. Ved brug af vores brede erfaring indenfor selection af kandidater og vores konsulenters viden og kompetencer sikrer vi, at det er den rette kandidat, som udvælges til stillingen.

I en rekrutteringsopgave har vi altså hele tiden fokus på feltet af kandidater, og vi garanterer din virksomhed en målrettet og effektiv proces, hvor vi ved brug af headhunting, search & selection finder det bedste match til stillingen – hver gang!

Websitet anvender cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
OK