Senior Frontend-udvikler

Går du op i en tilgængelig, intuitiv og ikke mindst superhurtig brugeroplevelse? Kristeligt Dagblad søger en Senior Frontend-udvikler, der kan være med til at løfte applikationerne, som driver kristeligt-dagblad.dk, kirke.dk og religion.dk.

Idérig med fokus på den gode brugeroplevelse

Kristeligt Dagblad er en voksende abonnementsforretning med stærke publicistiske traditioner. Udover den fysiske avis driver de applikationer og apps der tilbyder artikler og nyheder inden for tro, religion og livets store spørgsmål.

Som Senior Frontend-udvikler indgår du i et udviklingsteam, som består af 9 medarbejdere, der arbejder med hvert deres faglige fokus. Vi leder efter dig, der vil tage lead på moderne og dynamiske brugergrænseflader på avisens webapplikationer.

Kristeligt Dagblads nye digitaliseringsstrategi udløser naturligt en række spændende projekter, som du også får mulighed for at sætte dit præg på.

Filosofien i udviklingsafdelingen er, at du selv har afgørende indflydelse på, hvilke teknologier du vil bruge. De fleste af de nuværende applikationer er skrevet i PHP (Drupal og Symfony) med en frontend af Twig-templates og jQuery/VueJS/ES6. Uanset hvilken tilgang du vælger, så præges dit arbejde af dine mange ideer til, hvordan både brugeroplevelser og frontend kan forbedres på tværs af applikationer.

Erfaring med udvikling af webapplikationer

Du har en baggrund inden for IT/udvikling af webapps. Måske er du datalog, softwareingeniør eller noget helt tredje. Vigtigst er, at du kommer med en indgående erfaring med frontend-udvikling og har både ønsker og kompetencer til at tage et fagligt ansvar.

Derudover har du:

  • styr på PHP og SASS/SCSS, og du er opdateret inden for moderne javascript f.eks. VueJS, React eller andet nyere JS-framework.
  • lyst til at forstå og udfordre de behov og idéer, der kommer fra redaktionen, salgsafdeling og øvrige stakeholders.

Hvad kan du glæde dig til?

Dine kommende kollegaer arbejder med projekter af vekslende størrelse og kompleksitet, og du bliver en del af et fedt arbejdsmiljø, hvor stor arbejdsglæde og den rigtige løsning prioriteres over den hurtige løsning.  

Kristeligt Dagblad fokuserer på en sund balance mellem familie- og arbejdsliv. Deres kontorer ligger centralt i København, og der er mulighed for at arbejde hjemmefra.  

Søg stillingen